هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 

به عنوان پست اخر   
 فعلا 
- 
شما هم باید برگردین صفحه قبل پیامای نخونده رو بخونین؟  
 چه خبرتونه یواش تر آسمان ِ آبی اره میام ببینم واس کدوم پست ریپلای زدن  
- 

به عنوان پست اخر   
 فعلا 
- 

به عنوان پست اخر   
 فعلا 
- 
SenatOr دلهره ی گم کردن گدار مارون ولش ((: 
- 
آسمان ِ آبی دلهره ی گم کردن گدار مارون ولش:)) SenatOr سوت زدنا شپ شپ بارون ولش:) 
- 
دیونمون کردید با این شعر،  انگار گروه سروده هر روز از اول میخوننش باهم انگار گروه سروده هر روز از اول میخوننش باهم  
- 

به عنوان پست اخر   
 فعلا @DR-moein من نمیخوام تشنم میشه  
- 
دیونمون کردید با این شعر،  انگار گروه سروده هر روز از اول میخوننش باهم انگار گروه سروده هر روز از اول میخوننش باهم  
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من الان بادمجون و سیبزمینی و گوجه سرخ کرده با لواش و ماست و نعنا با دو لیوان آیران ببین توو این گرونی این وضیت خوب نیستا    
- 
SenatOr سوت زدنا شپ شپ بارون ولش:) 
- 
SenatOr دلهره ی گم کردن گدار مارون ولش ((: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr دلهره ی گم کردن گدار مارون ولش ((: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr سوت زدنا شپ شپ بارون ولش:) جواب زنده موندنم مرگ نبود :| 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من الان بادمجون و سیبزمینی و گوجه سرخ کرده با لواش و ماست و نعنا با دو لیوان آیران ببین توو این گرونی این وضیت خوب نیستا    
- 
revival 
 گروه سرود
 چقدر جالب
 دیروز یهو این دوتا کلمه اومد تو ذهنم الانم شما گفتی
 وا 
 چه عجیب
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr دلهره ی گم کردن گدار مارون ولش ((: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr سوت زدنا شپ شپ بارون ولش:) جواب زنده موندنم مرگ نبود :| SenatOr مردن من مردن یک برگ نبود 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
 :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: