اشکال در چند سوال ریاضی دهم
-
سوال2
سه عددa .b.cک مجموع انها 15 میباشد جملات متوالی یک دنباله هندسی با قدرنسبت rهستند. اگرc.a.b. تشکیل یک دنباله ای حسابی غیرثابت نزولی با قدر نسبتdدهند dبر روی aکدارم است؟
لطفا حروف انگیلیسی رو از چپ ب راست بخونید و قسمت اخر هم کسری بود ک نمیدونستم چطور کسری بنویسیم یعنی dتقسیم بر روی r@فاطمه23 جواب اخر میشه 15 دوم ،یا 7.5
-
@فاطمه23 رشتتون ریاضیه یا تجربی؟
-
سوال2
سه عددa .b.cک مجموع انها 15 میباشد جملات متوالی یک دنباله هندسی با قدرنسبت rهستند. اگرc.a.b. تشکیل یک دنباله ای حسابی غیرثابت نزولی با قدر نسبتdدهند dبر روی aکدارم است؟
لطفا حروف انگیلیسی رو از چپ ب راست بخونید و قسمت اخر هم کسری بود ک نمیدونستم چطور کسری بنویسیم یعنی dتقسیم بر روی r@فاطمه23 در ریاضییییی تست گفته است:
سوال2
لطفا حروف انگیلیسی رو از چپ ب راست بخونید و قسمت اخر هم کسری بود ک نمیدونستم چطور کسری بنویسیم یعنی dتقسیم بر روی ra,b=ar,c=ar^2
a(1+r+r^2) =15
2a=b+c
2a=r+r^2
r^2+r-2a=0
r=1 یا r=-2
گفته نزولی غیر ثابت پس -2
a(1-2+4)=15
a=3
d=b-a=-6-3=-9
a/d=1/3 -
@فاطمه23 در ریاضییییی تست گفته است:
سوال2
لطفا حروف انگیلیسی رو از چپ ب راست بخونید و قسمت اخر هم کسری بود ک نمیدونستم چطور کسری بنویسیم یعنی dتقسیم بر روی ra,b=ar,c=ar^2
a(1+r+r^2) =15
2a=b+c
2a=r+r^2
r^2+r-2a=0
r=1 یا r=-2
a(1-2+4)=15
a=3
d=b-a=-6-3=-9
a/d=1/3 -
@mahdis127 عه پ من غلط حل کردم خخخ
-
@فاطمه23 این سوالات نسبتا ساده این ، اینارو خوب بخونین ،نباید اشکال داشته باشین اگه کتابتون گاجه پاسخنامه خوبی داره ،موفق باشین
-
@mahdis127 عه پ من غلط حل کردم خخخ
-
@فاطمه23 این سوالات نسبتا ساده این ، اینارو خوب بخونین ،نباید اشکال داشته باشین اگه کتابتون گاجه پاسخنامه خوبی داره ،موفق باشین
-
اولین سوال
جملات a1.a2.a3 از یک دنباله ای هندسی با قدر نسبت 2 مفروض اند اگر با قرار دادن سه جمله بین a1وa2و نیز
بین a2 و a3 جملات حاصل دنباله حسابی بسازند n کدارم است؟اطلاعات سوال :مسایل تلفیقی دنباله هندسی و حسابی .فصل دوم ریاضی دهم
@همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@@فاطمه23 در ریاضییییی تست گفته است:
اولین سوال
جملات a1.a2.a3 از یک دنباله ای هندسی با قدر نسبت 2 مفروض اند اگر با قرار دادن سه جمله بین a1وa2و نیز
بین a2 و a3 جملات حاصل دنباله حسابی بسازند n کدارم است؟اطلاعات سوال :مسایل تلفیقی دنباله هندسی و حسابی .فصل دوم ریاضی دهم
@دانش-آموزان-آلاء
@یه سوال : مفروض اند یعنی چی؟!!
-
اولین سوال
@دانش-آموزان-آلاء
@یه سوال : مفروض اند یعنی چی؟!!
-
سوال2
a(1+r+r^2) =15
2a=b+c
2a=r+r^2
r^2+r-2a=0
r=1 یا r=-2
a(1-2+4)=15
a=3
d=b-a=-6-3=-9
a/d=1/3@_azar_ در ریاضییییی تست گفته است:
سوال2
a(1+r+r^2) =15
2a=b+c
2a=r+r^2
r^2+r-2a=0
r=1 یا r=-2
a(1-2+4)=15
a=5
d=a-c=5-20=-15
a/r=15/-2
ok? -
@فاطمه23 حله دوست من؟
بعدیو بذار یکی دوساعت دیگه میام ایشالا
میتونی بیشتر بذاری @همیار هم هستن تو سایت اگه نبودم من -
من سرقولم بودما خودت نذاشتی تستارو خخخ
-
من سرقولم بودما خودت نذاشتی تستارو خخخ
-
جمله ای دوم یک دنباله ای حسابی برابر14 بوده و اگر ب جمله ای سوم ان عدد 25 اضافه گردد سه جمله ای نخست ان یک دنباله ای هندسی افزایشی تشکیل میدهند ک جمله ای سوم این دنباله برابر است با؟...
جواب اخر میشه 49 اما روشش برام گنگه@فاطمه23 در ریاضییییی تست گفته است:
جمله ای دوم یک دنباله ای حسابی برابر14 بوده و اگر ب جمله ای سوم ان عدد 25 اضافه گردد سه جمله ای نخست ان یک دنباله ای هندسی افزایشی تشکیل میدهند ک جمله ای سوم این دنباله برابر است با؟...
جواب اخر میشه 49 اما روشش برام گنگهقبلش خودت خوب فک کنیا روشون
ببین سه جمله رو اینطوری بگیریم بهتره:
14منهایd
14
14بعلاوه d
اگه به سومی 25تا اضافه کنیم ینی 39 +d هندسی میشه
ازمیانگین هندسی میریم
14به توان 2=14 منهایd ضربدر 39+ d
196=546+14d-39d-d^2
d^2 + 25d - 350=0
(d+35) . (d-10)=0)
d=10 قبوله>>> a3=39+d=39+10=49:) -
در یک دنباله ای حسابی و یک دنباله هندسی جملات اول با هم و جملات دوم با هم مساوی و مجموع سه جمله ای اول دنباله ای حسابی برابر جمله ای سوم دنباله ای هندسی میباشد قدر نسبت دنباله ای هندسی چقدر است ؟
در یک دنباله ای حسابی و یک دنباله هندسی جملات اول با هم و جملات دوم با هم مساوی و مجموع سه جمله ای اول دنباله ای حسابی برابر جمله ای سوم دنباله ای هندسی میباشد قدر نسبت دنباله ای هندسی چقدر است ؟
a+d=aq چون جملات دوم برابرن>>> d=aq-a
a+a+d+a+2d=3a+3d=3q^2 مجموع سه جمله ای اول دنباله ای حسابی برابر جمله ای سوم دنباله ای هندسی میباشد
3a+3(aq-a)=aq^2>>>3+3(q-1)=q^2
3q=q^2
q صفر که نمیشه :|
q=3