اشکال در چند سوال ریاضی دهم
-
-
اولین سوال
جملات a1.a2.a3 از یک دنباله ای هندسی با قدر نسبت 2 مفروض اند اگر با قرار دادن سه جمله بین a1وa2و نیز
بین a2 و a3 جملات حاصل دنباله حسابی بسازند n کدارم است؟اطلاعات سوال :مسایل تلفیقی دنباله هندسی و حسابی .فصل دوم ریاضی دهم
@همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@ -
سلام خوبید خوشید دوستان من چهارشنبه ی امتحان مهم دارم فصل یک و دو ریاضی دهم البته من میرم دوازدهم این امتحان تستیه و حتما باید بالای 40درصد بزنم لطفا سوالای ک اینجا میپرسمو جوابی بدید مرسی با تشکر فاطمه
@فاطمه23 میدونی یه ساعته دارم فک میکنم این چه سوالیه سوال چیه اصن تا اینکه متوجه شدن n جمله رو تو قسمت دوم سوالت تایپ نکردی احتمالا:|خخ
ببین بین جمله اول ینی a1 و جمله دوم ینی 2a سه جمله بذاریم , 2a میشه جمله پنجم ینی a+4d
a+4d=2a>>>4d=a
یه جمله ای که نمیدونیم شمارشو با جمله سوم(4a)برابره>>> a+(n-1) d=4a
n-1)d =3a)>>>میدونیمa=4d >>>
n-1)d =12d) >>>
n=13
5-6-7-8-9-10-11-12-13
میبینی 7 جمله رو؟:) -
@فاطمه23 میدونی یه ساعته دارم فک میکنم این چه سوالیه سوال چیه اصن تا اینکه متوجه شدن n جمله رو تو قسمت دوم سوالت تایپ نکردی احتمالا:|خخ
ببین بین جمله اول ینی a1 و جمله دوم ینی 2a سه جمله بذاریم , 2a میشه جمله پنجم ینی a+4d
a+4d=2a>>>4d=a
n-1)d =12d) >>>
n=13
5-6-7-8-9-10-11-12-13
a+4d=2a>>>4d=a
n-1)d =12d) >>>
n=13
5-6-7-8-9-10-11-12-13
سوال2
سه عددa .b.cک مجموع انها 15 میباشد جملات متوالی یک دنباله هندسی با قدرنسبت rهستند. اگرc.a.b. تشکیل یک دنباله ای حسابی غیرثابت نزولی با قدر نسبتdدهند dبر روی aکدارم است؟
لطفا حروف انگیلیسی رو از چپ ب راست بخونید و قسمت اخر هم کسری بود ک نمیدونستم چطور کسری بنویسیم یعنی dتقسیم بر روی r -
@فاطمه23 ببین کیبرد من اذیت میکنه تو سوالاتو بذار من هرکدومو تونستم میام جواب میدم ینی تند تند نه آنم نه میتونم تایپ کنم باشه؟
الان پایینیو حل میکنم
جواب آخرم اگ داری بگو -
@فاطمه23 ببین کیبرد من اذیت میکنه تو سوالاتو بذار من هرکدومو تونستم میام جواب میدم ینی تند تند نه آنم نه میتونم تایپ کنم باشه؟
الان پایینیو حل میکنم
جواب آخرم اگ داری بگو -
سوال2
سه عددa .b.cک مجموع انها 15 میباشد جملات متوالی یک دنباله هندسی با قدرنسبت rهستند. اگرc.a.b. تشکیل یک دنباله ای حسابی غیرثابت نزولی با قدر نسبتdدهند dبر روی aکدارم است؟
لطفا حروف انگیلیسی رو از چپ ب راست بخونید و قسمت اخر هم کسری بود ک نمیدونستم چطور کسری بنویسیم یعنی dتقسیم بر روی r@فاطمه23 جواب اخر میشه 15 دوم ،یا 7.5
-
@فاطمه23 رشتتون ریاضیه یا تجربی؟
-
سوال2
لطفا حروف انگیلیسی رو از چپ ب راست بخونید و قسمت اخر هم کسری بود ک نمیدونستم چطور کسری بنویسیم یعنی dتقسیم بر روی r@فاطمه23 در ریاضییییی تست گفته است:
سوال2
لطفا حروف انگیلیسی رو از چپ ب راست بخونید و قسمت اخر هم کسری بود ک نمیدونستم چطور کسری بنویسیم یعنی dتقسیم بر روی ra,b=ar,c=ar^2
a(1+r+r^2) =15
2a=b+c
2a=r+r^2
r^2+r-2a=0
r=1 یا r=-2
گفته نزولی غیر ثابت پس -2
a(1-2+4)=15
a=3
d=b-a=-6-3=-9
a/d=1/3 -
@فاطمه23 در ریاضییییی تست گفته است:
سوال2
لطفا حروف انگیلیسی رو از چپ ب راست بخونید و قسمت اخر هم کسری بود ک نمیدونستم چطور کسری بنویسیم یعنی dتقسیم بر روی ra,b=ar,c=ar^2
a(1+r+r^2) =15
2a=b+c
2a=r+r^2
r^2+r-2a=0
r=1 یا r=-2
گفته نزولی غیر ثابت پس -2
a(1-2+4)=15
a=3
d=b-a=-6-3=-9
a/d=1/3 -
@mahdis127 عه پ من غلط حل کردم خخخ
-
@فاطمه23 این سوالات نسبتا ساده این ، اینارو خوب بخونین ،نباید اشکال داشته باشین اگه کتابتون گاجه پاسخنامه خوبی داره ،موفق باشین
-
@mahdis127 عه پ من غلط حل کردم خخخ
-
@فاطمه23 این سوالات نسبتا ساده این ، اینارو خوب بخونین ،نباید اشکال داشته باشین اگه کتابتون گاجه پاسخنامه خوبی داره ،موفق باشین
-
اولین سوال
جملات a1.a2.a3 از یک دنباله ای هندسی با قدر نسبت 2 مفروض اند اگر با قرار دادن سه جمله بین a1وa2و نیز
بین a2 و a3 جملات حاصل دنباله حسابی بسازند n کدارم است؟اطلاعات سوال :مسایل تلفیقی دنباله هندسی و حسابی .فصل دوم ریاضی دهم
@دانش-آموزان-آلاء
@@فاطمه23 در ریاضییییی تست گفته است:
اولین سوال
@دانش-آموزان-آلاء
@یه سوال : مفروض اند یعنی چی؟!!