هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
جهت یکپارچه سازی فروم همه منو لایک کنن
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط Acola انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شده
@G-B-A-S عههه توام مثه منی؟؟
منم وقتی استرس بهم وارد میشه گرسنه میشم:(
خدافظت -
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
خوشم میاد خوب پشت همو دارین
دیگه انقدر جو را متشنج نکنید اینجا یه محیط درسیه درسته بحث آزاد گذاشتیم برای تعامل بیشتر باهم تا ازاد باشین ولی این به این معنا نیست که بخواین به هم توهین کنید و باعث ناراحتی هم بشین.
رعایت کنید -
خوشم میاد خوب پشت همو دارین
دیگه انقدر جو را متشنج نکنید اینجا یه محیط درسیه درسته بحث آزاد گذاشتیم برای تعامل بیشتر باهم تا ازاد باشین ولی این به این معنا نیست که بخواین به هم توهین کنید و باعث ناراحتی هم بشین.
رعایت کنید -
مقصر منم
لطفا دعوا نکنید.... -
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه فاطمه تیپ روانشناسی بذار :|
همشو گذاشتم تموم شد
-
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مقصر منم
لطفا دعوا نکنید....صداقت
از نسل چینی هاس
-
هرکی هرچی در مورد من فکر میکنه طوری نیس خوب یا بد
مهم اینه که من رو سفیدم جلو خدا من فقط داشتم از کسایی که مثبت میدادن تعریف میکردم... -
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
قرار بود شب خداحافظی کنم برم واس همیشه ولی گویا زودتر باید برم...
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها دوستانه بهتون بگم این تاپیک های بحث آزاد مخالف زیاد داره اگه یکم جو بهم بریزه امکان داره قفل بشه که به حق هم هست و به دور از قانون الا هست. ما میخوایم کنارهم باشیم به هم کمک کنیم تا پیشرفت کنیم ولی اگه قرار باشه سر یه چیزی بحث و دعوا راه بیفته مسلما به جایی نمیرسه
یکم گذشت کنیم و سر هرچیزی باهم بحث نکنیم اینو یاد بگیریم.
لازم بود این نکاتو بگم اگه دوست دارین تاپیک بحث های ازاد همچنان به فعالیتش ادامه بده دیگه باهم بحث نکنید
با تشکر از همه
@دانش-آموزان-آلاء -
هرکی هرچی در مورد من فکر میکنه طوری نیس خوب یا بد
مهم اینه که من رو سفیدم جلو خدا من فقط داشتم از کسایی که مثبت میدادن تعریف میکردم...نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miladsaeedi ببخشید اخرین پیاممه زیاده روی کردین لازم به این کارا نبود مفهوم حرفتونم بد بود هر چند ناخواسته
موفق باشین. -
@miladsaeedi ببخشید اخرین پیاممه زیاده روی کردین لازم به این کارا نبود مفهوم حرفتونم بد بود هر چند ناخواسته
موفق باشین.نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi ببخشید اخرین پیاممه زیاده روی کردین لازم به این کارا نبود مفهوم حرفتونم بد بود هر چند ناخواسته
موفق باشین.دارم روضه میخونم
تموم شه بحث بهتر نیست . -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تموم شه بحث بهتر نیست .نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تموم شه بحث بهتر نیست .ببخشید بعد نوشتن دیدم
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام همه
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شده
@یه زمانی آلایی
خیلی مسخره ایییییی اگه بری -
ادمین
چطور حسابم را پاک کنم؟