هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
حال تگ و این چیزا ندارم تا ابد اخراجم کنید برم
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واقعا بعضی وقت ها آدم می مونه چی بگه !
تعریف راه خودش رو داره
اعتراض راه خودش رو داره
انتقاد راه خودش رو داره
باید بگم بی راهه رفتین !!!
@miladsaeedi چند بار بگیم به شما که درست حرف بزنید و درست رفتار کنید فرق هست بین رفتار 2جنس موافق و مخالف
یه زمانی آلایی اعتراضت رو به خود شخص گفتی با دیگران کاری نداشته باش
f r از الفاظ مناسب استفاده کن اون جمله ترکی که نوشتی خیلی بد بود حتی اگه ترکی نوشتن رو بزاریم کناراین کارها تکرار بشه مجبور به اقدامات جدی تری خواهیم بود !
حسابمو پاک کن
-
فااطمه من ک عالیم چنده روزه ب نصیحت حافظ گوش میدم عالیییییییییییی عالی ام سودمند بوده برام
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه من ک عالیم چنده روزه ب نصیحت حافظ گوش میدم عالیییییییییییی عالی ام سودمند بوده برام
چیگفته حافظ
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه زمانی آلایی
اون ایدی ای که دادی اشتباهه
اگه این پیاممو میخونی...یه پیام بده بم
منو یگانه منتظرتیم -
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من نمیفهممتون ! واقعا هم !
من تاحالا ب کسی کاری نداشتم ! اخلاق خاله زنکی هم ندارم پشت کسی حرف بزنم ! از دل و دستم برنمیاد قلب کسی رو بشکنم ...کسی رو اذیت کنم ...اصولا کاری ب مردم ندارم...مگر اینکه کمکی از دستم بر بیاد ..بالاییه شاهده با ناراحتیه هرکدومتون ناراحت میشم .
نمیدونم بعضی ها چرا باهام بد شدن!؟
والا ب الله من مشکلی با کسی ندارمـ....و اینکه میخوام ب بعضی ها بگم انقد باهام بد نباش ! والا من کاری ب تو ندارماین تویی ک نسبت ب من فاز گرفتی :))
من اینجا مهربونیو نشون میدم :))دلی نمیشکنم ک دلمم شکست کسی رو حلال کنم !
#دل نشکن ...بشکنی اون دنیات با من نیست !
#وسلام :)) -
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خیلی هم خوب
ان شاءالله همیشه حال خودت و حال دلت خوب باشه -
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@i-sorna ماهی (سوسماری)
#تمساح هم میشهاهان من فک کردم کلمه فارسیه من نمیدونم
-
@miladsaeedi
اولا با یک خانم با فعل جمع صحبت می کنن
دوما اکانت پاک نمیشه دکمه خروج را زده و خارج شوید@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
دوما اکانت پاک نمیشه دکمه خروج را زده و خارج شویدشرمنده این مورد جمع حرف زدن رو هم توی اون قانونای انجمن بکوبید
حساب کاربریم را مثل اون 2تای قبلی مسدود کن -
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چیگفته حافظ
-
@miladsaeedi
دوما اکانت پاک نمیشه دکمه خروج را زده و خارج شویدشرمنده این مورد جمع حرف زدن رو هم توی اون قانونای انجمن بکوبید
حساب کاربریم را مثل اون 2تای قبلی مسدود کن -
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an مرسییییییییییییییی
-
revival با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام نی گرت زخمی رسد ایی چو چنگ اندر خروش
در عین ناراحتی و غم بخند تا مرهمی بر روی زخم هایتت باشد هر چه میکشی ازاشناست عاقل باش حریم خود را نگه دارنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام نی گرت زخمی رسد ایی چو چنگ اندر خروش
در عین ناراحتی و غم بخند تا مرهمی بر روی زخم هایتت باشد هر چه میکشی ازاشناست عاقل باش حریم خود را نگه دارانصافا«هرچی میکشی از اشناس»توی شعر نیست
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
در عین ناراحتی و غم بخند تا مرهمی بر روی زخم هایتت باشد هر چه میکشی ازاشناست عاقل باش حریم خود را نگه دارانصافا«هرچی میکشی از اشناس»توی شعر نیست
-
من نمیفهممتون ! واقعا هم !
من تاحالا ب کسی کاری نداشتم ! اخلاق خاله زنکی هم ندارم پشت کسی حرف بزنم ! از دل و دستم برنمیاد قلب کسی رو بشکنم ...کسی رو اذیت کنم ...اصولا کاری ب مردم ندارم...مگر اینکه کمکی از دستم بر بیاد ..بالاییه شاهده با ناراحتیه هرکدومتون ناراحت میشم .
نمیدونم بعضی ها چرا باهام بد شدن!؟
والا ب الله من مشکلی با کسی ندارمـ....و اینکه میخوام ب بعضی ها بگم انقد باهام بد نباش ! والا من کاری ب تو ندارماین تویی ک نسبت ب من فاز گرفتی :))
من اینجا مهربونیو نشون میدم :))دلی نمیشکنم ک دلمم شکست کسی رو حلال کنم !
#دل نشکن ...بشکنی اون دنیات با من نیست !
#وسلام :))نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهf r من اصن نفهمیدم الان یکی دیگه حرف اشتب زده تو و یاسی چرا باید دلخور باشین
-
@miladsaeedi
توی قوانین بشریت ثبت شدهتو نمیخاد مدافع حقوق خودت بشی به نام بشریت به کام خودت
حسابمو مسدود کن مثل دوتای قبلی -
@miladsaeedi
حسابمو مسدود کن مثل دوتای قبلی@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
حسابمو مسدود کن مثل دوتای قبلیلطفا ال ال ابد باشه دیگه نیام اینجا حالم بد بشه
-
f r من اصن نفهمیدم الان یکی دیگه حرف اشتب زده تو و یاسی چرا باید دلخور باشین
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط Acola انجام شدهآسمان ِ آبی مشکل منو یاسی بر میگرده ب یاسی !
من اصن کاری ب اون ندارمنمیدونم چرا بهم گیر داده
بقراان ب امام زمان من اینجا میام برای خنده نه دعوا و جنجال
مث اینکه بعضی ها هدفشون این نیست !
#من با هیچکدومتون مشکلی ندارم .همه ارو هم دوس دارم ...برین با خدا حساب کتاب کنیددو دلتون :)) -
آسمان ِ آبی مشکل منو یاسی بر میگرده ب یاسی !
#من با هیچکدومتون مشکلی ندارم .همه ارو هم دوس دارم ...برین با خدا حساب کتاب کنیددو دلتون :)) -
آسمان ِ آبی مشکل منو یاسی بر میگرده ب یاسی !
#من با هیچکدومتون مشکلی ندارم .همه ارو هم دوس دارم ...برین با خدا حساب کتاب کنیددو دلتون :))نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهf r من اصن نفهمیدم یهووو چی شد
رفته چتم بسته میخواستم باهاش حرف بزنم