هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@نوشابه نمدونم 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein 
 کاش یکی مثل تو داشتم هر وقت دعوا میشد ، سینی به دست خرامان خرامان وارد ش   دلبر منی تو ::  :: ::
 هر وقت دعوا شد ی تک بندازی رسوندم خودمو @DR-moein حالا نمیشه همینطوری بیای:| واسه دعوا نباشه؟ 
- 
@miladsaeedi سلام اقا میلاد ...خوب هستین؟ 
- 

- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi سلام اقا میلاد ...خوب هستین؟ سلام میشه بیام یه لحظه چت خصوصی؟ 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein 
 کاش یکی مثل تو داشتم هر وقت دعوا میشد ، سینی به دست خرامان خرامان وارد ش   دلبر منی تو ::  :: ::
 هر وقت دعوا شد ی تک بندازی رسوندم خودمو @DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein 
 هر وقت دعوا شد ی تک بندازی رسوندم خودمو ژان  شمارتو ندارم شمارتو ندارم  
- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi سلام اقا میلاد ...خوب هستین؟ سلام میشه بیام یه لحظه چت خصوصی؟ @miladsaeedi چیزی شده؟ 
- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi چیزی شده؟ یه لحظه بیاید قول میدم طول نکشه 
- 
هم اکنون بخاطر فشردن دکمه آیفون و باز کردن در با داداشم دعوا کردم  
 قشنگ داد میزدا 
 چیه دعوای مجازی آخه نه میتونی داد بزنی نه هیچی  
- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi چیزی شده؟ یه لحظه بیاید قول میدم طول نکشه @miladsaeedi باشه مشکلی نیست  
- 
- 
هم اکنون بخاطر فشردن دکمه آیفون و باز کردن در با داداشم دعوا کردم  
 قشنگ داد میزدا 
 چیه دعوای مجازی آخه نه میتونی داد بزنی نه هیچی  
- 
SenatOr 
 اگ خیلی اذیت کرد
 بهش بگید کاری نکن هارد و فلش ت رو نشون بابا بدم ها  حتی اگ هیچیم نداشته باشه،پسرا از این جمله میترسن حتی اگ هیچیم نداشته باشه،پسرا از این جمله میترسن   

ردپا
ردپا

️
️

کبودشون میکنم
 کبودشون میکنم