هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@نوشابه چون با پیکوفایلع 😢
دانلود منیجر گوشیم خرابه نمیتونم چیزی دان کنم
از اپلود اگباشه میتونم ببینم ولی پیکونه😢 -
f r چرا هیچی از نوشته هاتون نمیفهمم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
-
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival ینی چی؟:thinking_face: :thinking_face:
باورهای غلطتی ک بهشون القا میشه یا واقعا هست؛
مثلا دخترا ازادی پسرا رو ندارن،تهدید شدن توسطبعضیا و...گرایششون میده ب این سمت -
f r فک کردم نیم سوز شدم قطع امید کرده بودم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
f r :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اره ست میشیم هر دو هم استانی . ترک.دختر.مشابه اسم....
چه تفاهمی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ ن:نقطه از ویرگول راحت تر بود گذاشتم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
بهاره :face_without_mouth: حرفی ندارم :sleepy_face:
مخصوص واسه خودت :joy:
http://s8.picofile.com/file/8336917042/ba9abcd1d447e7bdab0852c8bc75cb44.mp4.html -
f r :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اره ست میشیم هر دو هم استانی . ترک.دختر.مشابه اسم....
پ ن:نقطه از ویرگول راحت تر بود گذاشتم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
پ ن:نقطه از ویرگول راحت تر بود گذاشتم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:اکالیپتوس تا میخواستی بنویسی نقطه از ویرگول راحت تره
ویرگولو پیدا میکردی میذاشتی به صرف تر بوداااا:face_with_tears_of_joy: -
f r گفتم اینا چقد پیشرفتن ی لحظه تو افق محو شدم این چه کاریه اخه دقت کنین:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
بهاره :face_without_mouth: حرفی ندارم :sleepy_face:
مخصوص واسه خودت :joy:
http://s8.picofile.com/file/8336917042/ba9abcd1d447e7bdab0852c8bc75cb44.mp4.html -
f r عهه من اون پایین چیکار میکنم:face_with_tears_of_joy:
-
f r عهه من اون پایین چیکار میکنم:face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی 😂😂