هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
SenatOr سلام
خوش گذشت؟ -
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-HeLiUm چه سیگاری:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سیگار برقی
دهه هشتادیا سیگار برقی میزنن :neutral_face:
مزه هوا میده -
SenatOr سلام
خوش گذشت؟آسمان ِ آبی آره خیلیییی مردم اونقد خندیدم :cat_face_with_tears_of_joy:
-
آسمان ِ آبی آره خیلیییی مردم اونقد خندیدم :cat_face_with_tears_of_joy:
-
revival تو ام:flushed_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :confounded_face:
-
آسمان ِ آبی
چی ریپلای کردید پاک کردید :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
SenatOr چی شده بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
آسمان ِ آبی
چی ریپلای کردید پاک کردید :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:revival هیچی:grinning_face_with_smiling_eyes:
اشتب خوندم اول -
revival تو ام:flushed_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :confounded_face:
مگ هرکی چیزی بدونع دلیل استفادشه؟!😕
-
مگ هرکی چیزی بدونع دلیل استفادشه؟!😕
-
revival این از اون تو اما بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
بهاره زدی:flushed_face: سیگار معمولیم از نزدیک ندیدم:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :neutral_face:
بهاره زدی:flushed_face: سیگار معمولیم از نزدیک ندیدم:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :neutral_face:
نه :neutral_face: من سیگار واسم ممنوعه دکتر گفته منم حرف گوش کنم
دروغ مصلحتی واسه اینجور جاها خوبه:joy: -
نه :neutral_face: من سیگار واسم ممنوعه دکتر گفته منم حرف گوش کنم
دروغ مصلحتی واسه اینجور جاها خوبه:joy: -
revival این از اون تو اما بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چی نوشتید نتونستم بخونم
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چی نوشتید نتونستم بخونم
منم یه ساعته با این درگیرم:face_with_tears_of_joy: