هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: این داستان چت های آموزنده  

#دیگه_همه_چی_تموم_شده      
 اون جمله نابود کننده هست   
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا نه اوناهم مو ندارن ولی من وقتی به این یکیا نگاه میکنم حس میکنم یکی از عمد کچلشون کرده  وااااااای خدا                
- 
همش ۳ساعت و نیم دیگه..... 
- 
همش ۳ساعت و نیم دیگه..... آسمان ِ آبی هههععععععییییییی اره 
- 
حنا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا تازه چشاشونم تنگه  
 این چشمش گشاده   ولی از این تنگتره خودت مقایسه کن میفهمی  
- 
SenatOr کجایی  
- 
حنا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا تازه چشاشونم تنگه  
 این چشمش گشاده   ولی از این تنگتره خودت مقایسه کن میفهمی  @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا تازه چشاشونم تنگه  
 این چشمش گشاده   ولی از این تنگتره خودت مقایسه کن میفهمی  راس میگی    
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا تازه چشاشونم تنگه  
 این چشمش گشاده   ولی از این تنگتره خودت مقایسه کن میفهمی  راس میگی    حنا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا تازه چشاشونم تنگه  
 این چشمش گشاده   ولی از این تنگتره خودت مقایسه کن میفهمی  راس میگی    خب خداروشکر قانع شدی 
 حالا من دیگه برم فعلا بای
- 
حنا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا تازه چشاشونم تنگه  
 این چشمش گشاده   ولی از این تنگتره خودت مقایسه کن میفهمی  راس میگی    خب خداروشکر قانع شدی 
 حالا من دیگه برم فعلا بای@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حنا تازه چشاشونم تنگه  
 حالا من دیگه برم فعلا بایفعلا :hand: 
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r ای ابلفضل 
 خانوم روانشانس دیگه کی بود؟@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r ای ابلفضل 
 خانوم روانشانس دیگه کی بود؟جانم عزیزم 
 درخدمتم 
- 
فااطمه 
 تسلیت هم بد نبودا
 ادیت کردین
 مثلا من دیدم   
- 
ای حال نامعلوم من ارووم باش!! 
- 
فااطمه 
 تسلیت هم بد نبودا