هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
من نمیگم چی قبول شدم  
- 
این پست پاک شده!
- 
گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: انگشتام حرکت نمیکنه... یخ زده.. 
 بچه ها اگه قبول نشده باشم میزنه مردود؟ چی مینویسه؟زمان ما می نوشت مردود... الآن هیچی ننوشته. فقط جلو کد رشته اینه: --- جلو نام دانشگاه هم خالیه. میتونم اینگونه معنی کنیم که هیچ کد رشته ای رو قبول نشدین |: 
 امیدوارم اشتباه معنی کرده باشیم _Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: انگشتام حرکت نمیکنه... یخ زده.. 
 بچه ها اگه قبول نشده باشم میزنه مردود؟ چی مینویسه؟زمان ما می نوشت مردود... الآن هیچی ننوشته. فقط جلو کد رشته اینه: --- جلو نام دانشگاه هم خالیه. میتونم اینگونه معنی کنیم که هیچ کد رشته ای رو قبول نشدین |: 
 امیدوارم اشتباه معنی کرده باشیم بله همون مردوده فقط محترمانه ش :| 
- 
مگ نتایج اومد ؟ 
 یا خدا صب کنین بینم
- 
نمیدونم الان باید چه حالی داشته باشم 
 حلال کنید اگه کسی از دستم دلخور شد واسم دعا کنید سال بعد حتما موفق میشم
 خداحافظ تو دلی
 #پست اخر
- 
@Miss-Magnolia در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه هایی که قبول نشدین چی زده واسه تون؟ مردود واسه من نزده.. به خدا نزده.. نزده 
 گریه م گرفت.. چرا نزده خب. چرا هیچی نزده
- 
مگ نتایج اومد ؟ 
 یا خدا صب کنین بینم@DR-moein من دیدم  
- 
مگ نتایج اومد ؟ 
 یا خدا صب کنین بینم
- 
_Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: انگشتام حرکت نمیکنه... یخ زده.. 
 امیدوارم اشتباه معنی کرده باشیم بله همون مردوده فقط محترمانه ش :| @zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: انگشتام حرکت نمیکنه... یخ زده.. 
 امیدوارم اشتباه معنی کرده باشیم بله همون مردوده فقط محترمانه ش :| اونطوری بد بود |: اینجوری باز ادم فک میکنه الان لود میشه یهو اطلاعات کامل میشه|: 
 این حالت فشارش کمتره بنظرم
- 
https://forum.alaatv.com/topic/8149/نتایج-انتخاب-رشته-کنکور دوستان برین اینجا و در مورد نتایج نهایی کنکور صحبت کنید و علام کنید که چیکار کردین 
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: انگشتام حرکت نمیکنه... یخ زده.. 
 امیدوارم اشتباه معنی کرده باشیم بله همون مردوده فقط محترمانه ش :| اونطوری بد بود |: اینجوری باز ادم فک میکنه الان لود میشه یهو اطلاعات کامل میشه|: 
 این حالت فشارش کمتره بنظرم_Mohammad_reza_ تا بیایم بفهمیم این همون مردوده قبحش ریخته  
- 
دوستان هر کی دوست داره بدونه چی قبول شدم بیاد پی وی  
- 
_Mohammad_reza_ تا بیایم بفهمیم این همون مردوده قبحش ریخته  @zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _Mohammad_reza_ تا بیایم بفهمیم این همون مردوده قبحش ریخته     

ردپا
ردپا

️
️ ️
️