-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
97 طبق گزارشات سازمان سنجش دبیر فیزیک از دانشگاه علامه امینی تبریز قبول شدم انشالاه دوستان شماهم در تمام مراحل زندگیتون موفق وسربلند باشین التماس دعا دارم براتون الان امروز سه شنبه 20شهریور سال
-
97 طبق گزارشات سازمان سنجش دبیر فیزیک از دانشگاه علامه امینی تبریز قبول شدم انشالاه دوستان شماهم در تمام مراحل زندگیتون موفق وسربلند باشین التماس دعا دارم براتون الان امروز سه شنبه 20شهریور سال
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MR-SINA-AZIZI
تبریک میگم اقا سینا. -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مبارک باشعه
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بعد مدت ها فعالیت اندکی (:
تبریک میگم آقای عزیزی
همکار شدیم (: انشالله موفقیت های بیشتر -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MR-SINA-AZIZI مبارک خب ب ارزوتون رسیدید
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی ممنون دوستان عزیزلطف کردین روزی برسد که اسم شماهارو نیز در چنین موفقیت های بشنویم ممنون لطف کردین همشون اولا زیرسایه ی همکاران عزیز الا که واقعا خوب نیس یکی یکی اسم برد همشون دستشون درد نکنه ودوما زیر سایه شما دوستان عزیزم مررسی
-
سلام بعد مدت ها فعالیت اندکی (:
تبریک میگم آقای عزیزی
همکار شدیم (: انشالله موفقیت های بیشترنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fateme_mlh سلام منم تبریک میگم همکار عزیز وارجمند
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Lila مرسی همچنین خواهر لیلا انشالاه شماهم به هدفتون برسین
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 مرسی فاطمه خواهر لطف کردین انشالاه شماهم موفق باشین
-
@MR-SINA-AZIZI
تبریک میگم اقا سینا.نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdelaram7897 مرسی ممنون دلارام خانم عزیز انشالاه شماهم موفق وسربلند بشین الهی آمین
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MR-SINA-AZIZI تبریک
موفق باشی -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط Bahar**banoo انجام شده
به به مباررک باشه
ان شاالله سالای خوبی تو دانشگاه داشته باشید و به آرزوهاتون برسید
فقط از اون معلم مچ گیرا نشید
@MR-SINA-AZIZI -
به به مباررک باشه
ان شاالله سالای خوبی تو دانشگاه داشته باشید و به آرزوهاتون برسید
فقط از اون معلم مچ گیرا نشید
@MR-SINA-AZIZIنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBahar**banoo سلاام بهار خانم خیلی خیلی ممنون خواهر عزیز انشالاه شماهم در تمام مراحل زندگیتون موفق وسربلند بشین الهی آمین چشم میخواستم مچ گیری کنم ولی باشه بخاطر شما اینجور نمیکنم خخخخ
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
oooooooo سلام خیلی ممنون شماهم موفق باشین مررسی
-
همه شما می توانید....
-
کسی این فرد را می شناسد.....
-
-
*او مریم میرزا خانی *
-
کسی که برند جایز نویل ریاضی شد....