هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Dr-Reyhaneh الان باید خودت بخونی کاری به کار بقیه نداشته باش/ پزشکی شهید بهشتی ازت میخام
بیا دلداری بده:( یادم افتاد به پارسال که از جوابا ناراحت بودم:(Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Dr-Reyhaneh الان باید خودت بخونی کاری به کار بقیه نداشته باش/ پزشکی شهید بهشتی ازت میخام
بیا دلداری بده:( یادم افتاد به پارسال که از جوابا ناراحت بودم:(امروز یه فصل ریاضی هرچی جزوه مزوه داشتم جمع کردم با فیلماش رفت پی کارش!
مونده تستای الگو رو فردا خدا بخواد بزنم و تموممممممممم! =))
ولی خوب نتونستم اونطوری که باید بخونم! سریال نذاشت! =)) -
hi
-
@miladsaeedi این ک خوببببببببه 1523 که خوبهههههه
-
@miladsaeedi منطقه چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چقدر فوحش خوردم چرا انتخاب رشته نکردم برم
ولی موندم واسه تجربی
امروز سایلنت بودم
وشروع کردمبه منم همه گفتن بمون ولی الان دارن میزنن زیر حرفشون میگن چرا نرفتی؟
اخه این روزگاره؟ -
hi
فاطمه ـ بوشهر صَلآمـ.
-
@tajrobiii اخ نگووو مامانم خونه نبود یدفعه داداشم امدددددددد سربازه در عرض نیم ساعت شام درست کردم و کلیی کار کمرم شکست
-
@hmiladsaeedi ; این ک عالیه نتیجه انتتخاب رشته چی شد؟
-
بیا دلداری بده:( یادم افتاد به پارسال که از جوابا ناراحت بودم:(Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بیا دلداری بده:( یادم افتاد به پارسال که از جوابا ناراحت بودم:(همه خیلی چیزا می خوان!
باید دید حضرت کنکور چی می خواد!
فهمیدم به یادش افتادی... اتفاقا امروز یکی از دوستام گفت مهندسی کامپیوتر تهران قبول شده... دانشگاهشو نپرسیدم البته! -
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بیا دلداری بده:( یادم افتاد به پارسال که از جوابا ناراحت بودم:(همه خیلی چیزا می خوان!
باید دید حضرت کنکور چی می خواد!
فهمیدم به یادش افتادی... اتفاقا امروز یکی از دوستام گفت مهندسی کامپیوتر تهران قبول شده... دانشگاهشو نپرسیدم البته! -
چرا کسی جوابمو نمیده