صفر تا صد استاد اقاجانی
-
reza2fn در صفر تا صد استاد اقاجانی گفته است:
سلام چرا تدریس صفر تا صد استاد اینقدر پراکنده و بدون بیان بسیاری از فصل هاست؟؟؟؟؟؟
اگه بخوام به صورت بودجه بندی ازم.ن بخونم از کدوم فیلم استفاده کنم؟؟؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء administrators ادمین حامیان-آلاء حامیان-آلاء-آزمون-ها حامیان-آلاء-جزوات حامیان-آلاء-مشاور خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء ناظم همیاربا کدوم ازمون میخوای پیش بری ؟
-
@raha-tavakol
فکر میکنم اگر گزینه ۲ شرکت کرد و هفته دوم ازمون سال قبل قلم چی رو شخصا داد و هفته بعدش که هفته سومه بریم سر جلسه گزینه ۲ مطلوب تر باشه -
@raha-tavakol
درسته برای همین من احتمالا گزینه ۲ شرکت کنم
ازمون های گزینه ۲ سه هفته ای هست
و برای اینکه این وقفه سه هفته ای مشکلی ایجاد نکنه، هفته دوم یعنی هفته قبل از ازمون، ازمون قلم چی پارسال رو میزنم -
reza2fn آهان... موفق باشید
ولی من با شناختی که از خودم دارم نمیتونم گزینه دو شرکت کنم چون برنامه ی امسال قلمچی از گزینه2جلوتره همش حس میکنم از کلی از داوطلبا عقب ترم@raha-tavakol
درسته من با این حس موافقم
اما مراقب باشید که اگه گاها نتونید به برنامه برسید هرچند هم ازمون عاالی و برنامه خوبی داشته باشه، برای شما نه تنها مفید نخواهد بود که اون ارامش روانی که دارید هم ازتون گرفته میشه و همییییشه نگران بخش هایی هستید که از ازمون جا مونده -
reza2fn آهان... موفق باشید
ولی من با شناختی که از خودم دارم نمیتونم گزینه دو شرکت کنم چون برنامه ی امسال قلمچی از گزینه2جلوتره همش حس میکنم از کلی از داوطلبا عقب ترم -
@raha-tavakol
درسته من با این حس موافقم
اما مراقب باشید که اگه گاها نتونید به برنامه برسید هرچند هم ازمون عاالی و برنامه خوبی داشته باشه، برای شما نه تنها مفید نخواهد بود که اون ارامش روانی که دارید هم ازتون گرفته میشه و همییییشه نگران بخش هایی هستید که از ازمون جا مونده

Thank you soooo much