هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
SenatOr
یکی بهم میگه میدونی دیگه توانایی ادم هم حدی داره زیاد خودتو اذیت نکن
خواستم بزنم دماغشو صاف کنم -
@فاطمه23
هیچی باید بزاری ذره ذره جونتو بگیره -
@فاطمه23
هیچی باید بزاری ذره ذره جونتو بگیره -
SenatOr
یعنی از همین الان انتظار میکشم بچشون کنکور بده یعنی دمار از روزگارشون در میارم -
SenatOr
یعنی از همین الان انتظار میکشم بچشون کنکور بده یعنی دمار از روزگارشون در میارم -
@فاطمه23
عادیه همه خسته شدیم -
SenatOr
SenatOr
اون که جای خود
ولی حتماااا باید این حس رو هموخودشون و هم بچه شون تجربه کنه -
@Magnolia امینی راد
-
SenatOr
اون که جای خود
ولی حتماااا باید این حس رو هموخودشون و هم بچه شون تجربه کنه -
من ک هنو کنکور ندادم چرا ب من گیر میدنن اه ادم منفجر میشه من تازه 12 میرم ب مامانم مگن واسش خرج الکی نکن دختره شوهرش بده بره درد و مرضو کوفت
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من ک هنو کنکور ندادم چرا ب من گیر میدنن اه ادم منفجر میشه من تازه 12 میرم ب مامانم مگن واسش خرج الکی نکن دختره شوهرش بده بره درد و مرضو کوفت
اون که راست میگن دختر واسه چی درس بخونه
(شوخی) -
بچه ها مخابرات نزدیک خونمونه بعد امروز کارمندش اومده جلو خونمون از مامانم پرسیده معصومه چی قبول شده
هنوز چند دقیقه ای ازین موضوع نگذشته بود که مامانبزرگ دوستم زنگ زد و همین سوالو پرسید
به مامانم میگم چرا اینا تو زندگی مردم دخالت میکنن اونم خیلی رک بهم گفت اگه یه رشته ی خوب قبول شده بودی که خودت با بلندگو داد میکشیدی ولی حالاکه هیچی نشدی این حرفو میزنی
ههههععععیییییییی -
خسته شدم از این همه دو رویی ٫نامردی
این همه بی اهمیتی
این همه ناکامی
خستگی
چه آدمایی که الکی راه دادم تو دنیای خودمم
چه اشتباهاتی کردم
الان
بعد جوابا
یاد کارام افتادم
ادمای درغگوی اشتباهی
ذهن از کار افتاده خودم
....
-
بچه ها مخابرات نزدیک خونمونه بعد امروز کارمندش اومده جلو خونمون از مامانم پرسیده معصومه چی قبول شده
هنوز چند دقیقه ای ازین موضوع نگذشته بود که مامانبزرگ دوستم زنگ زد و همین سوالو پرسید
به مامانم میگم چرا اینا تو زندگی مردم دخالت میکنن اونم خیلی رک بهم گفت اگه یه رشته ی خوب قبول شده بودی که خودت با بلندگو داد میکشیدی ولی حالاکه هیچی نشدی این حرفو میزنی
ههههععععیییییییی -
@Magnolia تاپیک بزن
-
ههههععععیییییییی@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ههههععععییییییییمتاسفانه همین درستشه
-
@Magnolia فیزیک طلوعییی