هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
- 
@DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام بر جماعت آلا   سلام..... 
      خوب هستین شما؟ 
- 
- 
@DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام بر جماعت آلا   سلام..... 
      خوب هستین شما؟ فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام بر جماعت آلا   سلام..... 
      خوب هستین شما؟ زندگی ام را با او اغاز می کنم... تمام می کنم زندگی ام را با او .... و مرگ برمن سایه می پروراند ... او کجاست.... 
- 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واقعااااااااااااااااااااااااااااااا انسانی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چراااا 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واقعااااااااااااااااااااااااااااااا انسانی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چراااا 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-Ali-110 رو مخمه کسی نیس چرا میگویند هر چه به کاهنات بگویی باز تابش به خودت .... می رسد.... 

- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام بر جماعت آلا   سلام..... 
      خوب هستین شما؟ زندگی ام را با او اغاز می کنم... تمام می کنم زندگی ام را با او .... و مرگ برمن سایه می پروراند ... او کجاست.... @DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام بر جماعت آلا   سلام..... 
      خوب هستین شما؟ زندگی ام را با او اغاز می کنم... تمام می کنم زندگی ام را با او .... و مرگ برمن سایه می پروراند ... او کجاست.... @DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام بر جماعت آلا   سلام..... 
      خوب هستین شما؟ زندگی ام را با او اغاز می کنم... تمام می کنم زندگی ام را با او .... و مرگ برمن سایه می پروراند ... او کجاست.... همینکه میگذره شکر  
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 کسی شبا میره هیعت؟دلم اقا را خواست ..... 

- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
      @DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
      خب امشب برید هیعت برا منم دعا کنید 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️