هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Magnolia منبع نداشتم. سوالات آزمون های قلمچی و گاج و میزدم
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-
@Mr-Dr-En شما مگه نگفتین کامپیوتر میخونم؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی سال آخر بودم دیگه البته من خیلی ساله کنکور میدم
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون وقت درصدتون تواین دروس چندشد؟
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلمو دماغ چیزیو ندارم مخام بشینم برنامه ریزم چ کنم
-
رزززز من چشه ؟
اجبیی گوشی داداشمو ورداشتم گروه زدن بدون آتنا
میخوام سورپرایزم کنن مثلا
M.an -
moein نشرالگو مگی؟؟؟؟؟؟؟؟
دلیل تنفر منم همین نشر الگوه با معلم بی سواد منبع نشرالگو ک نمیفهمم تستاش اعصابمو خورد میکنه در حدی ک گریه میکنم
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دلیل تنفر منم همین نشر الگوه با معلم بی سواد منبع نشرالگو ک نمیفهمم تستاش اعصابمو خورد میکنه در حدی ک گریه میکنم
اتفاقا من فک کنم کل سری های فیزیکشو داشتم کل تستاشو دوره هم کردم،خوبیه الگو اینه ک برای یه مبحث مجموعه تستاش کاملا هدفدار کنار هم فرار گرفتن و هر تست یه بخش از اون مبحثو براتون جا میندازه،معمولا هم قرار نیس به عنوان تست بهشون نگاه کنین بیشتر درسنامه ان،بهتر از اون گاجه ک هرچی تست دستش اومده ریخته تو کتاب فقط
-
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Magnolia درسنامه کتاب بهترینه
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اتفاقا من فک کنم کل سری های فیزیکشو داشتم کل تستاشو دوره هم کردم،خوبیه الگو اینه ک برای یه مبحث مجموعه تستاش کاملا هدفدار کنار هم فرار گرفتن و هر تست یه بخش از اون مبحثو براتون جا میندازه،معمولا هم قرار نیس به عنوان تست بهشون نگاه کنین بیشتر درسنامه ان،بهتر از اون گاجه ک هرچی تست دستش اومده ریخته تو کتاب فقط
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط negaarin انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آی کیوگاج؟؟
-
هر کس ب طریقی ...
بیگانه جدا دوست جدا ... -
@Magnolia درسنامه کتاب بهترینه
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En میشه بگین باکتاب چند زدین؟ ازدبیران آلاء هم استفاده کردین؟
-
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط negaarin انجام شده
negaarin فدات خوبی نگارین جون؟عکسه کار شما بود؟؟ دستتون درد نکنه
مرسی خوبم:)
اوهوم:)
خواهش میکنم:)
یه خورده تبلتم خراب بود نتونستم ادیتش کنم :(( -
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@i-sorna خودافیظ