هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 

#جهت عوض کردن بحث:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:@DR-moein وایییی کاکائوش ماله منه  
- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: وایی بسه دیگه غمگین نفرستید امشب نمیدونم چرا ولی دلم عجیب گرفته  
 نمیدونم کسی ک خیلی براش ارزش قائلی یه چیزی میگه یه حرفی میزنه ک ناخواسته تموم دلتو غم میگیره 
 امشب حال من اینجوریه سعی میکنم نادیده بگیرم ولی نمیشه 
- 
من خیلی از این دل گرفتی ها داشتم...بهتره به کسی نگی...یه بار خودت تحمل کنی دیگه بقیشم میتونی...  
- 

#جهت عوض کردن بحث:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
 #جهت عوض کردن بحث:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:ممنون 
 خیلی خوشمزه است انگار   
 دلمان خواست  
- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من خیلی از این دل گرفتی ها داشتم...بهتره به کسی نگی...یه بار خودت تحمل کنی دیگه بقیشم میتونی...  اره درسته حرفت  
 چش چش نمیگم دیگه 
- 

خیلی وقت بود از عشقم غافل بودم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من خیلی از این دل گرفتی ها داشتم...بهتره به کسی نگی...یه بار خودت تحمل کنی دیگه بقیشم میتونی...  اره درسته حرفت  
 چش چش نمیگم دیگه 
- 

#جهت عوض کردن بحث:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:@DR-moein نمیشد نفرستییین؟؟؟ 
- 
@FarZanehh 
 نَ 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه مگه روانشناسا هم دلشون میگیره؟   روانشناسا هم دل دارن خو 
 بگیر نگیر داره دیگه
 برای منم گرفته  
- 
@FarZanehh 
 نَ @DR-moein حداقل یه گلی یه عکس خنده دار میفرستادین اخه بستنی.... نصفه شبی من از کجا بستنی بیارم :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: (درحالی که عصر دوتا خوردم)  
- 

خیلی وقت بود از عشقم غافل بودم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
 خیلی وقت بود از عشقم غافل بودم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:عشقتونو به رخ میکشین   
 پس عشق منو ندیدین  
- 
سر آن ندارد امشب 
 که به چشم ،اید خوابی 
- 
@i-sorna اره  
- 
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
 خیلی وقت بود از عشقم غافل بودم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:عشقتونو به رخ میکشین   
 پس عشق منو ندیدین  فااطمه 
 کو کو ببینم

- 
فااطمه 
 کو کو ببینم
  @DR-moein سرچ کنید گوگل 
 Sherlock holmz

ردپا
ردپا

️
️ ️
️