هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
چقد خوبه بشینی یه گوشه بی سروصدا فقط پیاما رو بخونی    آسمان ِ آبی اره خیلی حال میده 
- 
چقد خوبه بشینی یه گوشه بی سروصدا فقط پیاما رو بخونی    آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چقد خوبه بشینی یه گوشه بی سروصدا فقط پیاما رو بخونی    ای بی تبیت 
 فال گوش وایستادن بدهاااا     
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلاااام  سلام  خوبین ؟// 
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چرا به معلما میگن فرهنگی؟  مگه بقیه بی فرهنگن؟ مگه بقیه بی فرهنگن؟ چی شدی دتر؟ 
 خوبی؟
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلاااام  سلام  خوبین ؟// mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلاااام  سلام  خوبین ؟// تشکر (نمیدونم چرا ولی همیشه فک میکنم پسری    برای همین رسمی حرف میزنم برای همین رسمی حرف میزنم ) )
 خوبی خودت عزیزم؟
- 
@zahra-m1999 بفرمایید 
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه 
 هیچی مهم نیست زیادی خل شدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 تو خوبی؟ سعی کن همیشه خوب باشی   
 منم خوبم قربانت عزیزم 
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلاااام  سلام  خوبین ؟// تشکر (نمیدونم چرا ولی همیشه فک میکنم پسری    برای همین رسمی حرف میزنم برای همین رسمی حرف میزنم ) )
 خوبی خودت عزیزم؟فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلاااام  سلام  خوبین ؟// تشکر 
 شما خوبی؟ خواهش  
 بلی ما هم خوبیم

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

ف
ف