هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
محرم رسید!
یادمان باشد اول نماز حسین
بعد عزای حسین
اول شعور حسینی
بعد شور حسینی
محرم و صفر زمان بالیدن است
نه فقط نالیدن
بساطش آموزه هست نه موزه

-

علت اینکه تخم پرندگان شکلهای گوناگون دارد، به نوع پرواز آن پرنده بستگی دارد.پرندگانی که سریعتر پرواز میکنند (دارکوب) تخمهای نوک تیزتر و دیگر پرندگان مانند جغد تخمهای گردتری دارند.
-

علت اینکه تخم پرندگان شکلهای گوناگون دارد، به نوع پرواز آن پرنده بستگی دارد.پرندگانی که سریعتر پرواز میکنند (دارکوب) تخمهای نوک تیزتر و دیگر پرندگان مانند جغد تخمهای گردتری دارند.
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

لاک پشت ها چگونه هستند....
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-

ذرت های فوق العاده زیبایی که حاصل پیوند ریشه ی درخت انار با ذرت است
مزه شون چجوریه؟

-

مزه شون چجوریه؟

sheydadb37 شرمنده ولی فک کنم این مطلب سندیت علمی نداره درسته میتونن رنگ ذرت رو تغییر بدن ولی اینکه این حاصل تلفیق انار و ذرت باشه نمیتونه درست باشه
-
sheydadb37 شرمنده ولی فک کنم این مطلب سندیت علمی نداره درسته میتونن رنگ ذرت رو تغییر بدن ولی اینکه این حاصل تلفیق انار و ذرت باشه نمیتونه درست باشه
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من چیزی که خوندمو گذاشتم این که درست هست یا نه رو من اطلاعی ندارم
-
این پست پاک شده!
-
@raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بدتر از اینکه تولدت مصادف باشه با عاشورای حسینی مگه داریم؟؟
چن سال دیگه عاشورا مصادف میشه با ایام عید

-

مزه شون چجوریه؟

sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

مزه شون چجوریه؟

100دانه ذرت دسته به دسته با نظم ترتیب پشت هم نشسته خخ
-
این پست پاک شده!
-
@raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بدتر از اینکه تولدت مصادف باشه با عاشورای حسینی مگه داریم؟؟
چن سال دیگه عاشورا مصادف میشه با ایام عید

sheydadb37 بیا بهش فک نکنیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
sheydadb37 بیا بهش فک نکنیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ردپا

️
️