هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
من به بادوم زمینی دارم....
-
من به بادوم زمینی دارم....
-
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@DR-Ali-110 خدایا تمام الرژی ها حساسیت ها رو از بن و ریشه بکن
العی امین
-
@نوشابه
دوست من یکی از پیراهای کرمانو قبول شده.دیشب دیدمش میگفت نمیدونم کی باید برم واسه ثبت نام و اینا...شما خبر ندارین؟SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
دوست من یکی از پیراهای کرمانو قبول شده.دیشب دیدمش میگفت نمیدونم کی باید برم واسه ثبت نام و اینا...شما خبر ندارین؟ببخصید الان توی ماشینم تمرکز ندارم ولی توی سایت علوم پزشکی دیروز رفتم توی بخش جدید الورود کامل توضیح داده بود
-
سلام،چرا برای ریاضی سال دوم دبیرستان نظام قدیم هیچ فیلم آموزشی وجود نداره؟؟؟؟!!!! برای حسابان هم همینطور.توی سایتم که سرچ میکنم فقط برای نظام جدید اینا هستن!
لطفا کمک کنید چیکار کنم -
سلام،چرا برای ریاضی سال دوم دبیرستان نظام قدیم هیچ فیلم آموزشی وجود نداره؟؟؟؟!!!! برای حسابان هم همینطور.توی سایتم که سرچ میکنم فقط برای نظام جدید اینا هستن!
لطفا کمک کنید چیکار کنمهانیه جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
لطفا کمک کنید چیکار کنمهست ولی باید بگردی ......
در فلیم های قدیمی.....
-
کل سایتو گشتم ولی نبود اوناییم که هستن یا ناقصن یا دبیرای خوبی نیستن. برلی ریاضی دوم هم کلا وجود نداره!
-
کل سایتو گشتم ولی نبود اوناییم که هستن یا ناقصن یا دبیرای خوبی نیستن. برلی ریاضی دوم هم کلا وجود نداره!
هانیه جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بیبن برو یازدهم وبعد رو بیشتری ها را بزن .....
برو روی قدیمی ترین فیلم.....
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
دوست من یکی از پیراهای کرمانو قبول شده.دیشب دیدمش میگفت نمیدونم کی باید برم واسه ثبت نام و اینا...شما خبر ندارین؟ببخصید الان توی ماشینم تمرکز ندارم ولی توی سایت علوم پزشکی دیروز رفتم توی بخش جدید الورود کامل توضیح داده بود
-
سلام
چرا نمیشه اینجا اکانت حذف کرد؟ اخه من میخوام برم..اکانتم هم نمیخوام بمونه
-
۱۶ نفر از دانش آموزان یک کلاس در شهرستان سراوان سیستان بلوچستان موفق به قبولی در رشته پزشکی شدند، یک نفر هم در رشته داروسازی پذیرفته شد -
۱۶ نفر از دانش آموزان یک کلاس در شهرستان سراوان سیستان بلوچستان موفق به قبولی در رشته پزشکی شدند، یک نفر هم در رشته داروسازی پذیرفته شد@NO-HOSELEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
۱۶ نفر از دانش آموزان یک کلاس در شهرستان سراوان سیستان بلوچستان موفق به قبولی در رشته پزشکی شدند، یک نفر هم در رشته داروسازی پذیرفته شدمگه می شه.......
-
@NO-HOSELEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
۱۶ نفر از دانش آموزان یک کلاس در شهرستان سراوان سیستان بلوچستان موفق به قبولی در رشته پزشکی شدند، یک نفر هم در رشته داروسازی پذیرفته شدمگه می شه.......
@DR-Ali-110 حالا شده دیگه
تو کانال استاد سبطی گذاشته بودن
-
حالا وضیعت من
به جزعیات نمی پردازیم
-
حالا وضیعت من
به جزعیات نمی پردازیم
@DR-Ali-110 من از شما بدترم
-
@DR-Ali-110 ممنون آقا علی
-