عربی ناصح زاده یا جلادتی؟
-
سلام.
بستگی به خودتون داره.
ایـــــن تاپیک رو یه نگاهی بندازید شاید به دردتون بخوره : تاپیک حبّ العربی
اگر توی به خاطر سپردن قواعد مشکل دارید و زود فراموش میکنین آقای جلادتی و البته در غیر این صورت هم آقای جلادتی خیلی خوبن. من خودم با ایشون پیش رفتم. -
سلام.
بستگی به خودتون داره.
اگر توی به خاطر سپردن قواعد مشکل دارید و زود فراموش میکنین آقای جلادتی و البته در غیر این صورت هم آقای جلادتی خیلی خوبن. من خودم با ایشون پیش رفتم. -
آقای ناصح زاده یه جمعبندی14ساعته داشتن که بینظیره
من فقط با دیدن این فیلما عربیو73درصد زدم -
@raha-tavakol مگه میشه مگه داریم؟ بعد عید اون جمع بندی رو میبینم اما واسه من که عربی رو مشکل دارم فک کنم جلادتی خوب باشه و سبک ناصح زاده معمولیه وبدرد من نخوره
@hasan4779 در عربی ناصح زاده یا جلادتی؟ گفته است:
@raha-tavakol مگه میشه مگه داریم؟ بعد عید اون جمع بندی رو میبینم اما واسه من که عربی رو مشکل دارم فک کنم جلادتی خوب باشه و سبک ناصح زاده معمولیه وبدرد من نخوره
شاید باورتون نشه دوست نزدیک بنده سر کلاس کنکور مدرسشون به درس توجه نمیکرد ولی فقط این 14 جلسرو دید 80 زد :/
من که حیرت زده شدم :face_with_tears_of_joy:
گفت همه سوالا رو زدم غیر از یه سوال :face_with_tears_of_joy: -
@hasan4779 در عربی ناصح زاده یا جلادتی؟ گفته است:
شاید باورتون نشه دوست نزدیک بنده سر کلاس کنکور مدرسشون به درس توجه نمیکرد ولی فقط این 14 جلسرو دید 80 زد :/
من که حیرت زده شدم :face_with_tears_of_joy:
گفت همه سوالا رو زدم غیر از یه سوال :face_with_tears_of_joy:mohammadhassan اووووووو مایییییییی گااااااااااااادددددد
-
-
mohammadhassan اووووووو مایییییییی گااااااااااااادددددد
@hasan4779 شما ببینید خوشتون میاد.
جلسه 1 و 2 اش رو میتونید تو یه روز ببینید. ولی جلسه 3 رو مثلا پیشنهاد میکنم تیکه تیکه ببینید چون خودشونم میگن میدونم خسته شدید نکات خیلی زیاد شد :face_with_tears_of_joy:
تست زیاد هم لازمه بعد هرجلسه. -
@hasan4779 شما ببینید خوشتون میاد.
جلسه 1 و 2 اش رو میتونید تو یه روز ببینید. ولی جلسه 3 رو مثلا پیشنهاد میکنم تیکه تیکه ببینید چون خودشونم میگن میدونم خسته شدید نکات خیلی زیاد شد :face_with_tears_of_joy:
تست زیاد هم لازمه بعد هرجلسه.mohammadhassan اتفاقا بیانشون از بس شیرینه که به ندرت ادمو خسته میکنه
-
mohammadhassan اتفاقا بیانشون از بس شیرینه که به ندرت ادمو خسته میکنه
@raha-tavakol من از این جهت میگم که چون جمع بندیه همون اول ممکنه خسته بشن و ناامید.
ولی همین 13 جلسه کفایت میکنه بنظرم. -
@raha-tavakol من از این جهت میگم که چون جمع بندیه همون اول ممکنه خسته بشن و ناامید.
ولی همین 13 جلسه کفایت میکنه بنظرم.mohammadhassan آهان بله درسته
موافقم واقعا کفایت میکنه -
ولی همین 13 جلسه کفایت میکنه بنظرم.mohammadhassan @raha-tavakolمن دوست دارم طبق ازمونا پیش برم توی جمع بندی عربی اول دبیرستان رو گفتن؟
-
mohammadhassan @raha-tavakolمن دوست دارم طبق ازمونا پیش برم توی جمع بندی عربی اول دبیرستان رو گفتن؟
@hasan4779 اول دبیرستان سوال ازش نیست فقط کاربردش هست.
تو فیلماشون شما میبینید که از کابرد هاش بگن.
ولی اگه فیلم مفصل میخواین برید کلاس کنکورشو ببینید جلسه 1 تا 14 یا 12 اش رو. -
ولی اگه فیلم مفصل میخواین برید کلاس کنکورشو ببینید جلسه 1 تا 14 یا 12 اش رو.mohammadhassan اوکی ممنون
-
ولی اگه فیلم مفصل میخواین برید کلاس کنکورشو ببینید جلسه 1 تا 14 یا 12 اش رو.mohammadhassan فقط یه 2تا سوال؟ اولیش اینکه ایا نکات کاربری واسه تست زنی که جلادتی میگن ک توهیچ کتابی نیس ناصح زاده هم میگن وسوال دوم چرا مخالف جلادتی هستید؟
-
mohammadhassan فقط یه 2تا سوال؟ اولیش اینکه ایا نکات کاربری واسه تست زنی که جلادتی میگن ک توهیچ کتابی نیس ناصح زاده هم میگن وسوال دوم چرا مخالف جلادتی هستید؟
@hasan4779 من آقای جلادتی رو مخالف باهاش نیستم.
درباره اون سوالتونم نمیدونم. -
سلام.
بستگی به خودتون داره.
سلام.
بستگی به خودتون داره.
اگر توی به خاطر سپردن قواعد مشکل دارید و زود فراموش میکنین آقای جلادتی و البته در غیر این صورت هم آقای جلادتی خیلی خوبن. من خودم با ایشون پیش رفتم.@zedtwo در عربی ناصح زاده یا جلادتی؟ گفته است:
سلام.
بستگی به خودتون داره.
اگر توی به خاطر سپردن قواعد مشکل دارید و زود فراموش میکنین آقای جلادتی و البته در غیر این صورت هم آقای جلادتی خیلی خوبن. من خودم با ایشون پیش رفتم.سلام
جزوه ی کامله جلادتی رو از کجا میتونم پیدا کنم
هرچی گشتم جزوه ی کاملش نبود