کمبود اعتماد به نفس
-
سلام دوستان من از همین الان اعتماد به نفسم برای کنکور خیلی کمه گاهی وقتا حتی مایوس میشم و نمیتونم درس بخونم به اینکه وضیعتمم تو درس تقریبا خوبه و واسه همین کمبود اعتماد به نفس از همین حالا برای کنکور 2 سال دیگه استرس مثل استرس شب کنکور دارم کسی میتونه بهم کمکی کنه؟:face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face:
-
-
؟؟؟؟؟
-
سلام دوستان من از همین الان اعتماد به نفسم برای کنکور خیلی کمه گاهی وقتا حتی مایوس میشم و نمیتونم درس بخونم به اینکه وضیعتمم تو درس تقریبا خوبه و واسه همین کمبود اعتماد به نفس از همین حالا برای کنکور 2 سال دیگه استرس مثل استرس شب کنکور دارم کسی میتونه بهم کمکی کنه؟:face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face:
@Dr-Omid-Ishala
سلام
مقاله های انگیزشی این سایت بخون کانالشم هست البته،به من خیلی کمک کرد -
-
@Dr-Omid-Ishala سلام. من کاملا درک میکنم حرف شما رو! شما به جای تمرکز روی برنامه ی فعلی، مرتبا روزِ کنکور رو تصویر سازی میکنید توی ذهنتون. و اینکه منم مثه اکثر بچه ها و شما، یه دوره ای به این استرس مبتلا بودم. راهی که من امتحان کردم این بود که یه بار منطقی نشستم با خودم فکر کردم که من وظیفه م رو انجام بدم (یا اصلا ندم،، اون دیگه شخصیه) و بذارم اگه قراره استرس بگیرم؛ همون روزِ کنکور که روزِ استرس گرفتنه به جاش کامل استرس بگیرم! جمله ی ساده و ناشیانه ای به نظر میرسه ولی همین به من کمک کرد..از اون موقع به بعد هم هر وقت این فکرا میومدن سراغم که حالا صندلیم کجای سالن میشه و نکنه دور از کولر باشم و اینکه یهو حالم بد شه، صندلیم کنار مراقب باشه، سردرد و تهوع بگیرم، وقت کم بیارم، قبلش دست و پام بشکنه، شبش خواب نرَم، جوابِ تستها جابه جا وارد بشه، دل پیچ بگیرم و...،،، خیلی راحت از ذهنم بیرونشون می کردم و میگفتم باشه اگه قراره به همه ی اینا مبتلا بشم پس بذارم حداقل یه روز قبل از کنکور بهشون فکر کنم. چون فکر کردنِ زیاد به این قضایا، اون بلاها رو که از من دفع نمیکنه؛ فقط زمانِ حالِ من رو خراب میکنه! شب قبل از کنکور هم نه تنها استرس نداشتم بلکه با خانواده م رفتیم بیرون و کلی هم خوش گذشت. روز کنکور هم همینطور؛ فارغ از عملکردم سرِ جلسه، همه چیز کنترل شده و آروم و عالی پیش رفت. این، راه حلِ پیشنهادیِ من بود که فک کردم چون تجربه ش کردم، میتونم راجع بش نظر بدم. نیرویِ دعا و معنویات هم، دستِ کم نگیرید
امیدوارم مشکلتون حل بشه -
@Dr-Omid-Ishala
سلام.منم دوسال دیگه کنکور دارم و دقیقا مثله شما لحظه ای نیست که استرس رتبه و...رو نداشته باشم.
ولی تصمیم بگیر که قوی امسالو شروع کنیهرچقد تلاشت بیشتر باشه به همون میزان اعتماد به نفست بیشترمیشه
خدا بزرگه استرس نداشته باش.
-
استرس برا چی
اگه از الان برا کنکور استرس بگیرید , شب کنکور میخواید سکته کنید (دور از جون:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: )
یخورده استرس نگه دارید برا شب کنکور همشو الان مصرف نکنید تموم میشه هاااا :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولی جدی کنکور انقد استرس نداره ایشالا کنکورتو میدی و راحت میشی
به این این جور چیزا هم فک نکن , از قدیم گفتن "بدت بیات سرت میاد" راست هم گفتن چون انرژی منفی به خودت میدی
سعی کن مثبت باشی , به قول دوستمون با خودت کنار بیا