هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
mohammadhassan موافقم  SenatOr خب خودتونم جز اش میشید بدتره که  
- 
نظرتون چیه بجاش کاربران زیر آبی این بخش رو بزنیم ؟  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: نظرتون چیه بجاش کاربران زیر آبی این بخش رو بزنیم ؟  اتفاقا منم این پیشنهادو دادم  
 خعلییی خوبه بزنین بزنین بزنین بزنین 
- 
واییییی سوسک 
 مامانم اومده میگه از یه سوسکم انقذر میترسی 
 میگم مامان حمله کرد بهت میفهمی
 میگه تو حمله کن تا اون حمله نکنه 
 باباااا اصلا وقتی میبیی مگه اصلا حمله به فکرت میاد اصلا 
- 
SenatOr خب خودتونم جز اش میشید بدتره که  mohammadhassan آره اوندفه اول میشم بخاطر همین میگم بزنید  
- 
واییییی سوسک 
 مامانم اومده میگه از یه سوسکم انقذر میترسی 
 میگم مامان حمله کرد بهت میفهمی
 میگه تو حمله کن تا اون حمله نکنه 
 باباااا اصلا وقتی میبیی مگه اصلا حمله به فکرت میاد اصلا 
- 
@Farzaneh-F جونز؟ 
- 
mohammadhassan آره اوندفه اول میشم بخاطر همین میگم بزنید  SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan آره اوندفه اول میشم بخاطر همین میگم بزنید  خب ایندفعه اولید دیگه  
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan آره اوندفه اول میشم بخاطر همین میگم بزنید  خب ایندفعه اولید دیگه  mohammadhassan الان نیستم که   
- 
mohammadhassan الان نیستم که   SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan الان نیستم که   عجبا به کدوم سازتون برقصیم        
- 
@Farzaneh-F در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: athenaa جونت سلامت میشه دنبالم کنی بگی چطوری اکانتمو حذف کنم؟ اکانت رو نمیشه حذف کرد 
- 
@Farzaneh-F در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: athenaa جونت سلامت میشه دنبالم کنی بگی چطوری اکانتمو حذف کنم؟ اکانت رو نمیشه حذف کرد mohammadhassan ببینم چی میشه 
- 
@Farzaneh-F در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: athenaa جونت سلامت میشه دنبالم کنی بگی چطوری اکانتمو حذف کنم؟ اکانت رو نمیشه حذف کرد mohammadhassan عوض کادر فعالین اینو اضافه میکردین که میشد اک حذف کرد خو  
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan الان نیستم که   عجبا به کدوم سازتون برقصیم        mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan الان نیستم که   عجبا به کدوم سازتون برقصیم        محرمه کلا نرقص  بنظرم با طبل من زنجبر یزن بنظرم با طبل من زنجبر یزن 
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan الان نیستم که   عجبا به کدوم سازتون برقصیم        محرمه کلا نرقص  بنظرم با طبل من زنجبر یزن بنظرم با طبل من زنجبر یزن @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan الان نیستم که   عجبا به کدوم سازتون برقصیم        محرمه کلا نرقص  بنظرم با طبل من زنجبر یزن بنظرم با طبل من زنجبر یزن          

ردپا
ردپا

️
️ ️
️