هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@milad91 وقتی شاعر میشم پسرمین خخ 
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک رف 3 یا 4 ساعت دیگ خوابم ببره:/ 
 دیوانه ایم:/ کنکور 98؟ کنکور 98؟@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک رف 3 یا 4 ساعت دیگ خوابم ببره:/ 
 دیوانه ایم:/ کنکور 98؟ کنکور 98؟اره امسال کنکور دارم . 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک رف 3 یا 4 ساعت دیگ خوابم ببره:/ 
 دیوانه ایم:/ کنکور 98؟ کنکور 98؟اره امسال کنکور دارم . mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک رف 3 یا 4 ساعت دیگ خوابم ببره:/ 
 دیوانه ایم:/ کنکور 98؟ کنکور 98؟اره امسال کنکور دارم . ان شاالله موفق باشیم 
- 
mo برو بخواب مامان میخواد داداشیو تنبیه کنه خخخخ 
- 
mo برو بخواب مامان میخواد داداشیو تنبیه کنه خخخخ 
- 
فاز مادری:/ 
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک رف 3 یا 4 ساعت دیگ خوابم ببره:/ 
 دیوانه ایم:/ کنکور 98؟ کنکور 98؟اره امسال کنکور دارم . ان شاالله موفق باشیم @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک رف 3 یا 4 ساعت دیگ خوابم ببره:/ 
 دیوانه ایم:/ کنکور 98؟ کنکور 98؟اره امسال کنکور دارم . ان شاالله موفق باشیم اع شما هم کنکور دارین؟// 
- 
- 
- 
پسرم شما برو تو اتاقت درم ببند 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک رف 3 یا 4 ساعت دیگ خوابم ببره:/ 
 دیوانه ایم:/ کنکور 98؟ کنکور 98؟اره امسال کنکور دارم . ان شاالله موفق باشیم اع شما هم کنکور دارین؟// 
- 
- 
پر روش نکن محدثه توپم پره :| 
- 
- 
پر روش نکن محدثه توپم پره :| @_azar_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: پر روش نکن محدثه توپم پره :|    
 ارادشون واقعن تحسین داره
 خودت یادم دادی همیشه اونایی ک کارای خوبی میکنن باید تشویقشون کرد دیگ
- 
mo برو از روحانی یه چیزی بگیر بخور 
 تو خونه چیزی نیست:/

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

نه محدثه خانم لطفا بمونید
  نه محدثه خانم لطفا بمونید