هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
فوتبالیست ها😐😂
پوریای ولی😐😂
حنا 😐😂
حاج زنبور عسل😐😂
شرک 😐😂اهان افرین افرین
پوریای ولی
اون لاغر مردنی باهوشه شخصیت مورد علاقه من بود -
SenatOr :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: لنتی خاطراتم زنده شددد
:female_sign: :face_with_tears_of_joy: چ زود بزرگ شدیم -
SenatOr :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: لنتی خاطراتم زنده شددد
:female_sign: :face_with_tears_of_joy: چ زود بزرگ شدیم -
بهاره
کارتونات یکم نا اشنان:neutral_face: مشکوک میزنی:face_without_mouth: -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره آرههه این😐😂

آره اینم بامزه بود
لاکپشت های نینجا هم عشق اول بود
من دانی بودم :joy: داناتلو :joy:
یه نانچیکو هم داشتم :joy: -
حرفی ندارم 🙁
من فقط یه کارتون یادمه نمیدونم اصلا دیدید یا ن اسمش مِگامَن بود اون خوب بود د😑 -
SenatOr عااااااااااااره منن خیلییی اینو دوسش داشتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
بهاره
کارتونات یکم نا اشنان:neutral_face: مشکوک میزنی:face_without_mouth: -
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
کارتونات یکم نا اشنان:neutral_face: مشکوک میزنی:face_without_mouth:مشکوک واسه چی؟ من بی گناهم :joy:
بهاره نمیدونم حس میکنم کارتونات برای دهه ما نیس:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
-
بهاره نمیدونم حس میکنم کارتونات برای دهه ما نیس:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:joy: من سه نسل جلوترو میبینم
اتفاقا فقط بچگی تی وی میدیدم
الان اصلا.... شاید ماهی دو سه بار -
حرفی ندارم 🙁
من فقط یه کارتون یادمه نمیدونم اصلا دیدید یا ن اسمش مِگامَن بود اون خوب بود د😑@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حرفی ندارم 🙁
من فقط یه کارتون یادمه نمیدونم اصلا دیدید یا ن اسمش مِگامَن بود اون خوب بود د😑اووو مای گاد اون عشق بود
منم اون پسر قرمزه بدجنسه مقابل مگامن بودم -