هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
عاقا تو نت گشتم ی فرضیه ی علمیهسایت های معتبر چیزی نگفتن،یسری سایت فقط ی انعکاس خبری بدون منبع دادن
اگه قرار باشه همه مقاله ها تو نت پیدا بشن که دیگه کسی دانشگاه نمیره میشنن همون نت میخونن
مقاله رو معمولا اساتید یا خودشون یا با واسطه از خارج از کشور دریافت میکنن
میخوای هزارتا مقاله نشونت بذم هنوز ترجمه هم نشدنمثلا یکیشو من ترجمه کردم همین اردیبهشت امسال نسخه اصلش تو سایت خارجی مرجع منتشز شد
که گفته استفاده از رنک مو توسط یه دختر حتی قبل از ازدواجش رو وزن هنگام تولد بچه اس بعد از ازدواج اثر میذاره
آیا همه مردم اینو میدونن ؟!میدونن
پسرم
دلبندم
این که تو دوران بارداری ضرر داره رو مامان بزرگتم میدونه
من گفتم استفاده از رنگ مو حتی قبل از ازدواج -
Myk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره اوه اوه یکی ایشونو بگیره
والا الان انقد آروم شدم
بارها شده طرف فحش داده هیچی نگفتمحوصلشو نداری دیگ
آره شایذ
بحثش واسه دوران ابتدایی و راهنمایی منه
من بخاطر حرفایی که بهم گفتن منصرف شدم : اینکه قویترین آدم کسیه که خشمشو کنترل کنه اول باید خودمو شکست بدم
درکل الان کلا بی خطرمچون حال جسمیم خوب نیس
Myk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره اوه اوه یکی ایشونو بگیره
والا الان انقد آروم شدم
بارها شده طرف فحش داده هیچی نگفتمحوصلشو نداری دیگ
آره شایذ
بحثش واسه دوران ابتدایی و راهنمایی منه
من بخاطر حرفایی که بهم گفتن منصرف شدم : اینکه قویترین آدم کسیه که خشمشو کنترل کنه اول باید خودمو شکست بدم
درکل الان کلا بی خطرمچون حال جسمیم خوب نیس
مصدوم شدی؟
-
سلام و خسته نباشی خدمت اقای سهراب ابوذر خانی فرد مدیر موسسه الا .من و دوستان از جنابعالی خواهشمندیم با بچه ها بیشتر صحبت کنید و تکلیف ما در مورد محتوای جدید اموزشی مشخص کنید .چه بسا من و دوستانم قبل اینکه با موسسه الا اشنا بشویم کلاس های کانون قلم چی شرکت میکردیم ولی از زمان اشنایی با این موسسه و از اونجای که محتوایی اموزشی رایگان در اختیار ما میگذاشتید و با توجه به تماس های متعددی که من و دوستانم به موسسه شما داشتیم گفته شد که محتوای اموزشی جدید الخصوص پایه یازدهم در راهه و همین عاملی بود تا ما دیگر کلاس های کانون را شرکت نکنیم .اکنون ما سردرگم شده ایم چرا که موسسه شما هیچ خبری درباره محتوای جدید یازدهم و دوازدهم اعلام نکرده و از طرفی ما دیگر نمیتوانم وارد موسسه های دیگر مثل کانون شویم چون حدود یک ماه است کلاس هاس این موسسات شروع شده.فقط هفت روز دیگر تا سال تحصیلی جدید باقی نمانده و ما نمیتوانیم برنامه ریزی کنیم چون برنامه ریزی های که تاکنون من و دوستانم داشته ایم بر اساس فیلم های اموزشی بود. خوب الان ما میخواهیم برنامه ریزی کنیم طبق محتوای یازدهم خوب وقتی نگاه میکنی میبینی نه شیمی کامله نه فیزیک زیست اقای بروجنی هم که با تمام احترامی که برایشان قائل هستم ولی ضعیفه.خوب ما چکار کنیم یکم هم به ما لطفا حق بدید.اگر هیچ محتوای جدیدی در راه نیست خیلی صریح اعلام کنید هیچ محتوای جدیدی وجود ندارد.تا ما هم بالاخره یک کاری بکنیم
sohrab
@مدیرMohsenkarbasian در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام و خسته نباشی خدمت اقای سهراب ابوذر خانی فرد مدیر موسسه الا .من و دوستان از جنابعالی خواهشمندیم با بچه ها بیشتر صحبت کنید و تکلیف ما در مورد محتوای جدید اموزشی مشخص کنید .چه بسا من و دوستانم قبل اینکه با موسسه الا اشنا بشویم کلاس های کانون قلم چی شرکت میکردیم ولی از زمان اشنایی با این موسسه و از اونجای که محتوایی اموزشی رایگان در اختیار ما میگذاشتید و با توجه به تماس های متعددی که من و دوستانم به موسسه شما داشتیم گفته شد که محتوای اموزشی جدید الخصوص پایه یازدهم در راهه و همین عاملی بود تا ما دیگر کلاس های کانون را شرکت نکنیم .اکنون ما سردرگم شده ایم چرا که موسسه شما هیچ خبری درباره محتوای جدید یازدهم و دوازدهم اعلام نکرده و از طرفی ما دیگر نمیتوانم وارد موسسه های دیگر مثل کانون شویم چون حدود یک ماه است کلاس هاس این موسسات شروع شده.فقط هفت روز دیگر تا سال تحصیلی جدید باقی نمانده و ما نمیتوانیم برنامه ریزی کنیم چون برنامه ریزی های که تاکنون من و دوستانم داشته ایم بر اساس فیلم های اموزشی بود. خوب الان ما میخواهیم برنامه ریزی کنیم طبق محتوای یازدهم خوب وقتی نگاه میکنی میبینی نه شیمی کامله نه فیزیک زیست اقای بروجنی هم که با تمام احترامی که برایشان قائل هستم ولی ضعیفه.خوب ما چکار کنیم یکم هم به ما لطفا حق بدید.اگر هیچ محتوای جدیدی در راه نیست خیلی صریح اعلام کنید هیچ محتوای جدیدی وجود ندارد.تا ما هم بالاخره یک کاری بکنیم
باشه
-
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سوادتو لازم دارم %(#ff0000)[بهار]
برا چی لازم دارید حالا جسارتا
ببین پسر خوشگلم
این بحثا سنگینه
کناری بشین و به معلومات عمومیت اضافه کن واسه جدول حل کردن بدردت میخوره -
این پست پاک شده!
-
ببین پسر خوشگلم
این بحثا سنگینه
ببین پسر خوشگلم
این بحثا سنگینه
-
-
ی چیزی یادم اومد گفتم براتون بذارم
زمینه ساز سندرم شریان مزانتریک فوقانی لاغری مفرطه و از آنجا که در سندرم MNGIE با دیسفاژی و تظاهرات گوارشی و سوء جذبی همراه هس منجر به ضعف شدید و سوء تغذیه بیمار میشه و با تحلیل عضلات و بافت چربی،fat pad بین آئورت و شریان مزانتریک فوقانی از بین رفته و موجب تظاهرات سندرم شریان مزانتریک فوقانی میشه
حالا من از مامای تالار این سوال رو دارم اگه اینا بوجود بیاد باز تو مزانتر رشدی صورت میگیره
میخوام سوادتو بدونمسوادتو لازم دارم %(#ff0000)[بهار]
آخه جلبک مغز
مسعود توروخدا اینارو نکو خندم میگیره
دارم بهت میگم هورمونا تزریق میشن تغذیه کاملا مطابق با نیاز جنین و پدر صورت میگیره
آخه لاغری مفرط ؟... تو مگه میدونی کجای مزانتز لانه گزینی انجام میشه ؟
گفتی جنین شناسیو پاس کردم کهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ی چیزی یادم اومد گفتم براتون بذارم
زمینه ساز سندرم شریان مزانتریک فوقانی لاغری مفرطه و از آنجا که در سندرم MNGIE با دیسفاژی و تظاهرات گوارشی و سوء جذبی همراه هس منجر به ضعف شدید و سوء تغذیه بیمار میشه و با تحلیل عضلات و بافت چربی،fat pad بین آئورت و شریان مزانتریک فوقانی از بین رفته و موجب تظاهرات سندرم شریان مزانتریک فوقانی میشه
حالا من از مامای تالار این سوال رو دارم اگه اینا بوجود بیاد باز تو مزانتر رشدی صورت میگیره
میخوام سوادتو بدونمسوادتو لازم دارم %(#ff0000)[بهار]
آخه جلبک مغز
مسعود توروخدا اینارو نکو خندم میگیره
دارم بهت میگم هورمونا تزریق میشن تغذیه کاملا مطابق با نیاز جنین و پدر صورت میگیره
آخه لاغری مفرط ؟... تو مگه میدونی کجای مزانتز لانه گزینی انجام میشه ؟
گفتی جنین شناسیو پاس کردم کهاینه جواب علمی دیگه
احسنت برتو -
اسرار اَزَل را نه تو دانی و نه من،
وبن حرف معما نه تو خوانی و نه من ،هست از پس پرده گفتوگوی من و تو،
چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من._MILAD_ چطوری تو
-
-
_MILAD_ چطوری تو
mohammadhassan اونقدر افتضاح که حتی فکرشم نمیتونی کنی !
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خدا بد نده
-
بهاره
اره گذاشتمت سرکاراما تا جاییکه یادمه فقط فلزات سنگین تو بدن میموندن ی سری مواد مثل حشره کش و...،چی دارن رنگ مو ک انقدر تاثیر داره؟!
بهاره
اره گذاشتمت سرکاراما تا جاییکه یادمه فقط فلزات سنگین تو بدن میموندن ی سری مواد مثل حشره کش و...،چی دارن رنگ مو ک انقدر تاثیر داره؟!
کم نیاری یه وقت
کنفرانسش دادما
ولی والا یادم نیس محتویات چی بود حتی با درصد کفتمشون
کاهش حافظه... از علائم ام اس -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خدا بد نده
mohammadhassan نه خدا همیشه خوبی هارو میرسونه بنده هاش هعییی چی بگم