-
@FarZanehh بالاخره ما در خدمتتون هستیم
@MR-SINA-AZIZI هم چنین
من دیگه مزاحمتون نمیشم
خوشحال شدم از آشناییتون
شب خوش
انشاءالله همیشه موفق باشین
-
@MR-SINA-AZIZI هم چنین
من دیگه مزاحمتون نمیشم
خوشحال شدم از آشناییتون
شب خوش
انشاءالله همیشه موفق باشین
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@FarZanehh منم همینطور شماهم موفق باشین خدانگهدارتون
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تبریک میگم دوست عزیز آلایی
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
97 طبق گزارشات سازمان سنجش دبیر فیزیک از دانشگاه علامه امینی تبریز قبول شدم انشالاه دوستان شماهم در تمام مراحل زندگیتون موفق وسربلند باشین التماس دعا دارم براتون الان امروز سه شنبه 20شهریور سال
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط Shame انجام شده@MR-SINA-AZIZI در دبیری فیزیک شدم گفته است:
97 طبق گزارشات سازمان سنجش دبیر فیزیک از دانشگاه علامه امینی تبریز قبول شدم انشالاه دوستان شماهم در تمام مراحل زندگیتون موفق وسربلند باشین التماس دعا دارم براتون الان امروز سه شنبه 20شهریور سال
سلام اقای عزیزی ی عزیز
خوبین؟به شهر ما خوش اومدین ....
منم دارم روی تدریس فیزیک توی تبریز کار و بررسی میکنم که بتونم توی این درس مفید باشم
دانشجوی ترم 1 کامپیوتر تبریز خواهم بود انشالله از مهر
به امید موفقیت های همه ی دبیران
توی تایپک غول فیزیک باش حتما از نظرات شما هم استفاده باید بکنم -
@MR-SINA-AZIZI در دبیری فیزیک شدم گفته است:
سلام اقای عزیزی ی عزیز
خوبین؟به شهر ما خوش اومدین ....
منم دارم روی تدریس فیزیک توی تبریز کار و بررسی میکنم که بتونم توی این درس مفید باشم
دانشجوی ترم 1 کامپیوتر تبریز خواهم بود انشالله از مهر
به امید موفقیت های همه ی دبیران
توی تایپک غول فیزیک باش حتما از نظرات شما هم استفاده باید بکنمنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@njzamin سلاام خیلی خیلی ممنونم داداش گلم انشالاه شماهم به خواسته هاتون برسین واقعا واسه ماها افتخار هست میاییم شهر شما درس بخونیم ممنون بابت تبریکتون
-
سلام اقای عزیزی منم تبریک میگم میشه بگید رتبتون چند بود؟
-
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MM-zahed سلام مرسی ممنونم شرمنده رتبه شخصی هستش من معذرت میخوام نمیتونم بگم
-
@MM-zahed سلام مرسی ممنونم شرمنده رتبه شخصی هستش من معذرت میخوام نمیتونم بگم
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MR-SINA-AZIZI