هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
https://www.tci.ir/index.html#!/service/adsl.list/
برو اینجا تعرفه ها رو ببین
اول ببین سرویست از ایناست که میندازه رو قبض؟ یا نه باید سرماه بری خودت تمدید کنی بخری.mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اول ببین سرویست از ایناست که میندازه رو قبض؟ یا نه باید سرماه بری خودت تمدید کنی بخری.
طرح زرین ام
ماهانه 10 گیگ خودکار شارژ میشه -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اول ببین سرویست از ایناست که میندازه رو قبض؟ یا نه باید سرماه بری خودت تمدید کنی بخری.
طرح زرین ام
ماهانه 10 گیگ خودکار شارژ میشه@miladsaeedi اها پس شما کلا یه طرح جدا داری
-
@Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من مودم دارم ازون سیمی ها.. حالا بخوام اشتراک بخرم کدوم شرکت خوبه؟
تعرفه ها و قیمت ها یکیه برا همه شرکتا. فقط یه ذره تقسیم حجم بین بین الملل و ترافیک داخلیا با هم فرق میکنه.
قطعا آسیاتک و شاتل بهترن (آسیاتک مخصوصا) -
مثلا مخابرات میگه من بهت حجم میدم ولی یک چهارم حجمت برا سایت های خارجیه :|
سه چهارمش برا داخلیا.
اولش که این طرح مصرف منصفانه رو گذاشتن مخابرات زرنگی کرد مثل بقیه گفت پنجاه پنجاهه . بعدش یهو تغییر داد به یک چهارم... خیلیا همون اول سرویسشون حجمش تموم میشد سریع :| -
من مودم دارم ازون سیمی ها.. حالا بخوام اشتراک بخرم کدوم شرکت خوبه؟
تعرفه ها و قیمت ها یکیه برا همه شرکتا. فقط یه ذره تقسیم حجم بین بین الملل و ترافیک داخلیا با هم فرق میکنه.
قطعا آسیاتک و شاتل بهترن (آسیاتک مخصوصا)mohammadhassan
محمد همراه اول برای 18 تومن 4 گیگ روزانه میده ای دی اس ال ها حدودا چند گیگ میدن؟ -
mohammadhassan
محمد همراه اول برای 18 تومن 4 گیگ روزانه میده ای دی اس ال ها حدودا چند گیگ میدن؟@Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
محمد همراه اول برای 18 تومن 4 گیگ روزانه میده ای دی اس ال ها حدودا چند گیگ نیدن؟ADSL تعرفش کلا جداعه با گوشیا. تو ADSL ماهانه اینا حساب میشه مثل همراه اول و ایرانسل نیست.
مثلا سرعت نت من 1 مگابایت بر ثانیست. با 360 گیگ حجم که یک چهارمش یعنی 90 گیگش برا سرور های خارجیه
270 گیگش برا داخلیاست.
سر هر 30 روز قراردادت هم دوباره حجمو از اول ریست میکنن -
mohammadhassan
محمد همراه اول برای 18 تومن 4 گیگ روزانه میده ای دی اس ال ها حدودا چند گیگ نیدن؟ADSL تعرفش کلا جداعه با گوشیا. تو ADSL ماهانه اینا حساب میشه مثل همراه اول و ایرانسل نیست.
مثلا سرعت نت من 1 مگابایت بر ثانیست. با 360 گیگ حجم که یک چهارمش یعنی 90 گیگش برا سرور های خارجیه
270 گیگش برا داخلیاست.
سر هر 30 روز قراردادت هم دوباره حجمو از اول ریست میکننmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
270 گیگش برا داخلیاست.
سر هر 30 روز قراردادت هم دوباره حجمو از اول ریست میکننقیمتش برای 360 گیگ چند میشه ماهیانه؟
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
270 گیگش برا داخلیاست.
سر هر 30 روز قراردادت هم دوباره حجمو از اول ریست میکننقیمتش برای 360 گیگ چند میشه ماهیانه؟
@Najafzadeh
50 تومن میفته رو قبضم
ولی بازم میگم الان بری آسیاتک همینه فقط فرقش اینه پنجاه پنجاهه.
قطعا من سمت مخابرات نمیرم -
@Najafzadeh
50 تومن میفته رو قبضم
ولی بازم میگم الان بری آسیاتک همینه فقط فرقش اینه پنجاه پنجاهه.
قطعا من سمت مخابرات نمیرمmohammadhassan
ادم بیشتر از سرور خارجی دانلود میکنه... پس بهتره اگه خواستم بخرم از اسیا تک بخرم -
mohammadhassan
ادم بیشتر از سرور خارجی دانلود میکنه... پس بهتره اگه خواستم بخرم از اسیا تک بخرم@Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
ادم بیشتر از سرور خارجی دانلود میکنه... پس بهتره اگه خواستم بخرم از اسیا تک بخرموایسا اسیاتکو ببینم چرا اینطوری شده
-
mohammadhassan
ادم بیشتر از سرور خارجی دانلود میکنه... پس بهتره اگه خواستم بخرم از اسیا تک بخرم@Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
ادم بیشتر از سرور خارجی دانلود میکنه... پس بهتره اگه خواستم بخرم از اسیا تک بخرماین برا اسیاتکه نمیدونم چرا حجمش کمه انقدر با توجه به اینکه سرعتو وقتی بالامیبرن حجمم بالا میبرن
-
mohammadhassan
mohammadhassan
ادم بیشتر از سرور خارجی دانلود میکنه... پس بهتره اگه خواستم بخرم از اسیا تک بخرمبستگی داره. من مثلا بازی دانلود بکنم سایت ایرانی برام بهتره. هم سایتای خوبی مثل دانلود ها و اینا داریم هم اینکه نیم بها هم میتونن بندازن.
قطعا نمیرم همونو از سایت خارجی بگیرم.
فیلمم تقریبا همینه سایتای ایرانی میزارن دیگه -
mohammadhassan
ادم بیشتر از سرور خارجی دانلود میکنه... پس بهتره اگه خواستم بخرم از اسیا تک بخرمبستگی داره. من مثلا بازی دانلود بکنم سایت ایرانی برام بهتره. هم سایتای خوبی مثل دانلود ها و اینا داریم هم اینکه نیم بها هم میتونن بندازن.
قطعا نمیرم همونو از سایت خارجی بگیرم.
فیلمم تقریبا همینه سایتای ایرانی میزارن دیگهmohammadhassan
اره خوبه... فقط چون گوشی همیشه کنار ادمه ادم میگه از همین همراه اول و ایرانسل بخره.... اینا هم که میبینن بازار خوبه خوب قرون میکنن -
mohammadhassan
اره خوبه... فقط چون گوشی همیشه کنار ادمه ادم میگه از همین همراه اول و ایرانسل بخره.... اینا هم که میبینن بازار خوبه خوب قرون میکنن@Najafzadeh اره
یه زمانی همراه اول برا همه کسایی که بسته میگرفتن ساعت 3 تا 7 شبانه رایگان میزاشت
الان دیگه برا بسته های بالا 10 گیگ گذاشته
هیچوقت یادم نمیره تو یه ساعت 60 گیگو دانلود کردم با سرعت 10 مگابایت بر ثانیه
همراه اول آخرش دیگه قطع کرد نتو -
@Najafzadeh اره
یه زمانی همراه اول برا همه کسایی که بسته میگرفتن ساعت 3 تا 7 شبانه رایگان میزاشت
همراه اول آخرش دیگه قطع کرد نتوmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Najafzadeh اره
همراه اول آخرش دیگه قطع کرد نتواون اوایل کارشون بود که مردمو هدایت کنن از بیان از نت سیمکارتی استفاده کنن.... الان که کارشون گرفته کم کم میزارن روی قیمتا... یواش یواش...قرونن میکنن...
-
اونقدر زیست اقای موقاری رو تعریف میکنن دلم میخواد الان دهم باشم برم ببینم کاش واسه ماهم تدریس داشتن
@اف-اس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اونقدر زیست اقای موقاری رو تعریف میکنن دلم میخواد الان دهم باشم برم ببینم کاش واسه ماهم تدریس داشتن
بله برا هرجلسه جزوه باشه وو صفرتاصد باشه شمام خوشت میاد