هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام دوستان
میشه ازتون بخوام با دل پاکتون برای پدرم از ته دل دعا کنید؟
حال چشم پدرم خوب نیست به حق این شبای عزیز براش دعا کنید ممنونم ازتون -
فااطمه
چشم فاطمه جان
ان شالله ک چیزی نیست .ان شالله همیشه سلامت باشن و سایه اشون بالای سرتون . -
اعتراف میکنم من تا حالا 4 بار پست خداحافظی گذاشتم ولی اخرین رکوردم این بود 4 روز دووم اوردم
چیکار کنم نیام تودلی
@اف-اس
یه راه خوب و مطمئن
ببین برو الان پشت مودمت رو ببین ، اگه دقت کنی یه سیم بهش وارده شده یکی خارج . اونی که خارج شده رو کاری نداریم اما اونی که وارد میشه ...
جداش کن از پشت مودم احتمالا حدود یکی دو متره ... به شکل S درش بیار بعد چند دور یکی از سراش رو بپیچ رو اون یکی سر (((: حالا یه چهار پایه پیدا کن ((((((: حلقه رو بنداز گردنت ، چهار پایه رو هم یواش هل بده عقب ، دیگه تو دلی نمیای -
سلام دوستان
میشه ازتون بخوام با دل پاکتون برای پدرم از ته دل دعا کنید؟
حال چشم پدرم خوب نیست به حق این شبای عزیز براش دعا کنید ممنونم ازتون -
@اف-اس
یه راه خوب و مطمئن
ببین برو الان پشت مودمت رو ببین ، اگه دقت کنی یه سیم بهش وارده شده یکی خارج . اونی که خارج شده رو کاری نداریم اما اونی که وارد میشه ...
جداش کن از پشت مودم احتمالا حدود یکی دو متره ... به شکل S درش بیار بعد چند دور یکی از سراش رو بپیچ رو اون یکی سر (((: حالا یه چهار پایه پیدا کن ((((((: حلقه رو بنداز گردنت ، چهار پایه رو هم یواش هل بده عقب ، دیگه تو دلی نمیای -
@اف-اس
یه راه خوب و مطمئن
جداش کن از پشت مودم احتمالا حدود یکی دو متره ... به شکل S درش بیار بعد چند دور یکی از سراش رو بپیچ رو اون یکی سر (((: حالا یه چهار پایه پیدا کن ((((((: حلقه رو بنداز گردنت ، چهار پایه رو هم یواش هل بده عقب ، دیگه تو دلی نمیای@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@اف-اس
یه راه خوب و مطمئن
جداش کن از پشت مودم احتمالا حدود یکی دو متره ... به شکل S درش بیار بعد چند دور یکی از سراش رو بپیچ رو اون یکی سر (((: حالا یه چهار پایه پیدا کن ((((((: حلقه رو بنداز گردنت ، چهار پایه رو هم یواش هل بده عقب ، دیگه تو دلی نمیایممنون!!
اینقدرام جدی نیس اقای دکتر