کانون
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید من رشتم تجربی نبوده و خودم دارم با فیلمای الا میام جلو ومیخونم بنظرتون خوبه ک از مهر توی ازمون های قلمچی شرکت کنم یا که نه؟؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء-آزمون-ها -
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید من رشتم تجربی نبوده و خودم دارم با فیلمای الا میام جلو ومیخونم بنظرتون خوبه ک از مهر توی ازمون های قلمچی شرکت کنم یا که نه؟؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء-آزمون-هامحدثه76
قطعا شرکت در آزمون ها میتونه برای شما مفید واقع بشه.سطح سوالات آزمون های قلمچی بالا است وابتدا برای شما سخته ولی اگر روی هدفتون تمرکز کنید و ناامید نشید میتونید پیشرفت کنید -
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی بنظرتون میتونم طبق بوجه بندی کانون بخونم اخه چون رشتم تجربی نبوده میترسم و استرس دارم
-
یعنی بنظرتون میتونم طبق بوجه بندی کانون بخونم اخه چون رشتم تجربی نبوده میترسم و استرس دارم
محدثه76
بله میتونید.فقط باید همیشه طبق برنامه راهبردی پیش برید اگه ازش دور بشید دیگه نمیتونید -
محدثه76
بله میتونید.فقط باید همیشه طبق برنامه راهبردی پیش برید اگه ازش دور بشید دیگه نمیتونید -
خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب من الان کل تمرکزم رو برنامه راهبردی کانون بوده هرچی تونستم هم عمیق خوندمو تمیرین کردم .. ولی از برنامه راهبردی عقب موندم الان من دیگه نمیتونم ؟
هرچند با مدرسه و خود ایستگاه جبرانی ها میتونم جبران کنم ولی در کل پرسیدم نکنه از دست دادیم رفت تابستون رو ؟
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء-آزمون-هانوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شدهمحدثه76 با قاطعیت تمام میگم کانون شرکت نکنید
اصلاااااا خوب نیس
به هزار و یک دلیل که اگه بگم حتما قانع میشید ولی الان حسشو ندارم بگم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بهترینشون آزمون های سنجشه
ولی باز هر طور خودتون صلاح میدونید -
محدثه76 با قاطعیت تمام میگم کانون شرکت نکنید
اصلاااااا خوب نیس
به هزار و یک دلیل که اگه بگم حتما قانع میشید ولی الان حسشو ندارم بگم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ولی باز هر طور خودتون صلاح میدونیدنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 ما ک سنجش نداریم....
-
اصلاااااا خوب نیس
ولی باز هر طور خودتون صلاح میدونیدنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 در کانون گفته است:
اصلاااااا خوب نیس
ولی باز هر طور خودتون صلاح میدونیدسنجش نرید پولتون به فناست. تو آزمون های مرحله ایش فقط سوالای نظام جدیده.
-
@SOBHAN-1999 در کانون گفته است:
اصلاااااا خوب نیس
ولی باز هر طور خودتون صلاح میدونیدسنجش نرید پولتون به فناست. تو آزمون های مرحله ایش فقط سوالای نظام جدیده.
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در کانون گفته است:
اصلاااااا خوب نیس
البته مثل اینکه اطلاعیه جدید دادن:
-
اصلاااااا خوب نیس
ولی باز هر طور خودتون صلاح میدونید@SOBHAN-1999 داش کوردی ؟
-
اصلاااااا خوب نیس
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شدهmohammadhassan در کانون گفته است:
اصلاااااا خوب نیس
نه برای نظام قدیم هم هست
-
@SOBHAN-1999 داش کوردی ؟
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza_kiani
بله -
@SOBHAN-1999 ما ک سنجش نداریم....
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر
یعنی چی نداریم؟ -
فاطمه ـ بوشهر
یعنی چی نداریم؟نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 تو شهرستانمون سنجش برگزار نمیکنه
گاج هم نیست
-
@SOBHAN-1999 تو شهرستانمون سنجش برگزار نمیکنه
گاج هم نیست
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر
چه بد -
فاطمه ـ بوشهر
چه بدنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 از برکات منطقه ۳ بودنه
-
@SOBHAN-1999 از برکات منطقه ۳ بودنه
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ینی آزمون سنجش سوالای نظام جدید داره؟؟
مگه میشه؟مگه داریم؟؟ اخه من میخواستم آزموناشو برم...!؟