کانون
-
سلام ینی آزمون سنجش سوالای نظام جدید داره؟؟
مگه میشه؟مگه داریم؟؟ اخه من میخواستم آزموناشو برم...!؟
@گل-یاس
هم برا نظام جدید داره هم برا قدیم -
@گل-یاس
هم برا نظام جدید داره هم برا قدیم -
@SOBHAN-1999 در کانون گفته است:
@گل-یاس
هم برا نظام جدید داره هم برا قدیمپس آقای محمدحسن چی میگن؟؟ 2دل شدم...
@گل-یاس
-
@گل-یاس
-
@SOBHAN-1999 ممنون.شماسوالاشو دیدین واسه نظام قدیم؟
مطمئن هستین که سوالاش واسه نظام قدیمه؟؟
ممنونم ازتون@گل-یاس
دوست عزیز دوجور سوال وجود داره یه سری برای نظام قدیم ها یه سری هم برای نظام جدید ها -
@گل-یاس
دوست عزیز دوجور سوال وجود داره یه سری برای نظام قدیم ها یه سری هم برای نظام جدید ها -
محدثه76
قطعا شرکت در آزمون ها میتونه برای شما مفید واقع بشه.سطح سوالات آزمون های قلمچی بالا است وابتدا برای شما سخته ولی اگر روی هدفتون تمرکز کنید و ناامید نشید میتونید پیشرفت کنیدمحدثه76
قطعا شرکت در آزمون ها میتونه برای شما مفید واقع بشه.سطح سوالات آزمون های قلمچی بالا است وابتدا برای شما سخته ولی اگر روی هدفتون تمرکز کنید و ناامید نشید میتونید پیشرفت کنیدموافقم
مطلب دیگری اگه بخوام اضافه کنم :
ممکنه دوستانتون در سال کنکور بگن که ازمون قلمچی سخت و غیر استاندارد هستش در همه ی دروس ولی وقتی رقبا میتونند حل کنند سوالات قلمچی رو باید شما هم بخونید و بتونید چون سوالات کنکور علم شما و سرعت شما و دقت شما رو می سنجه ....علم خودتونو تا جایی که فکر میکنید برای کنکور مفیده افزایش بدین ....هر سال ممکنه چند تا درس غیر عادی و سخت طرح بشه حتی ممکنه در کنکور سوالات در درس x راحت طرح بشه ولی باز هم حل سوالات سخت میتونه کمک کنه سوالات راحت رو سریع تر حل کنید....شما میتونید در قلمچی ها خوب بخونید و همه نوع طیفی از سوالات امتحان داده باشید و ابدیده شوید
%(#0032c9)[موفق باشید]
%(#ff7112)[امین نجف زاده]
%(#940bd9)["غول فیزیک باش"] -
محدثه76
قطعا شرکت در آزمون ها میتونه برای شما مفید واقع بشه.سطح سوالات آزمون های قلمچی بالا است وابتدا برای شما سخته ولی اگر روی هدفتون تمرکز کنید و ناامید نشید میتونید پیشرفت کنیدموافقم
ممکنه دوستانتون در سال کنکور بگن که ازمون قلمچی سخت و غیر استاندارد هستش در همه ی دروس ولی وقتی رقبا میتونند حل کنند سوالات قلمچی رو باید شما هم بخونید و بتونید چون سوالات کنکور علم شما و سرعت شما و دقت شما رو می سنجه ....علم خودتونو تا جایی که فکر میکنید برای کنکور مفیده افزایش بدین ....هر سال ممکنه چند تا درس غیر عادی و سخت طرح بشه حتی ممکنه در کنکور سوالات در درس x راحت طرح بشه ولی باز هم حل سوالات سخت میتونه کمک کنه سوالات راحت رو سریع تر حل کنید....شما میتونید در قلمچی ها خوب بخونید و همه نوع طیفی از سوالات امتحان داده باشید و ابدیده شوید
%(#0032c9)[موفق باشید]
%(#940bd9)["غول فیزیک باش"]@Najafzadeh در کانون گفته است:
محدثه76
ممکنه دوستانتون در سال کنکور بگن که ازمون قلمچی سخت و غیر استاندارد هستش در همه ی دروس ولی وقتی رقبا میتونند حل کنند سوالات قلمچی رو باید شما هم بخونید و بتونید چون سوالات کنکور علم شما و سرعت شما و دقت شما رو می سنجه ....علم خودتونو تا جایی که فکر میکنید برای کنکور مفیده افزایش بدین حتی ممکنه سوالات در درس x راحت طرح بشه ولی باز هم حل سوالات سخت میتونه کمک کنه سوالات راحت رو سریع تر حل کنید ....هر سال ممکنه چند تا درس غیر عادی و سخت طرح بشه ....شما میتونید در قلمچی ها خوب بخونید و همه نوع طیفی از سوالات امتحان داده باشید و ابدیده شوید
%(#0032c9)[موفق باشید]
%(#940bd9)["غول فیزیک باش"]خب الان بنظرتون ازمون های قلم چی بهتر شرکت کنم یا ازمون های سنجش چون من رشتم تجربی نیس بنظرشما کدوم بهتر ؟
-
سلام منم رشتم ریاضی ھست بین قلم و سنجش موندم
کدومشون بھتر باتوجه به اینکه تو تابستون کم خوندم در ضمن
دوازدهم ھستم -
-
دوازدهم ھستم@mohammad-np در کانون گفته است:
دوازدهم ھستمخب ببینید قلمچی برنامه بهتری داره. هربرنامه ای ایرادات خودشو داره ولی برنامه قلمچی دوره و مرور داره. بشرط اینکه از برنامه جلو بزنید. اگه بخواید عقب بمونید سخت میشه براتون
سنجشم که هر یه ماه یه بار تقریبا آزمون داره. و یه جورایی شما رو به حال خودش میزاره. تقسیم مطالبشم درست نیست انگاری خط کش میزاره از وسط تقسیم میکنه. -
@mohammad-np در کانون گفته است:
دوازدهم ھستمخب ببینید قلمچی برنامه بهتری داره. هربرنامه ای ایرادات خودشو داره ولی برنامه قلمچی دوره و مرور داره. بشرط اینکه از برنامه جلو بزنید. اگه بخواید عقب بمونید سخت میشه براتون
سنجشم که هر یه ماه یه بار تقریبا آزمون داره. و یه جورایی شما رو به حال خودش میزاره. تقسیم مطالبشم درست نیست انگاری خط کش میزاره از وسط تقسیم میکنه.mohammadhassan اخه من تو تابستون نصف دھمم نخوندم به نظرتون میرسم به برنامه قلم
-
mohammadhassan اخه من تو تابستون نصف دھمم نخوندم به نظرتون میرسم به برنامه قلم
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار
والا چی بگم همه چی بستگی به خود آدم داره. بودن کسایی که تو مهرم اومدن قلمچی با برنامش پیش رفتن.
هنوز آزمونا شروع نشده میشه الان ازشون جلو زد. -
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار
والا چی بگم همه چی بستگی به خود آدم داره. بودن کسایی که تو مهرم اومدن قلمچی با برنامش پیش رفتن.
هنوز آزمونا شروع نشده میشه الان ازشون جلو زد.mohammadhassan ممنون
-
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید من رشتم تجربی نبوده و خودم دارم با فیلمای الا میام جلو ومیخونم بنظرتون خوبه ک از مهر توی ازمون های قلمچی شرکت کنم یا که نه؟؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء-آزمون-ها -
محدثه76 با توجه به شرایط شما دوست عزیز
بهتره که گزینه 2 شرکت کنی چون فشردگی ازمونای قلم چی به شدت بالاست -
محدثه76 با توجه به شرایط شما دوست عزیز
بهتره که گزینه 2 شرکت کنی چون فشردگی ازمونای قلم چی به شدت بالاست -