هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
این که عادتت باشه در خطاب به بقیه بگی جانم یه جاهایی خیلی ضایع اس:joy:
دیروز با یه نفر دعوام شد من تو دعوا حرف نمیزنم جاش باشه میزنم نباشه حرفی ندارم بعد طرف هی داشا میگفت و میگفت منم نگام به اونور بود گفت ببین گفتم جونم؟! انقد شوک شد دیگه خنک شد ادامه نداد :joy:بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دیروز با یه نفر دعوام شد من تو دعوا حرف نمیزنم جاش باشه میزنم نباشه حرفی ندارم بعد طرف هی داشا میگفت و میگفت منم نگام به اونور بود گفت ببین گفتم جونم؟! انقد شوک شد دیگه خنک شد ادامه نداد :joy:بیشتر حس میکنم ترسیدع😑😂
-
@Syner
همه چیع بستگی ب دیدگاه ها دارع دیع/:
از اشنا هامون زیاد رفتن تو همچین سخنرانی هایی
تا خودتون نرین ببینین
هر نوع قضاوتی میشع کرد:neutral_face:
عاقا حرفای سیاسی نزنید میان منو بر کنار میکنن از سمتم:face_with_tears_of_joy: -
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دیروز با یه نفر دعوام شد من تو دعوا حرف نمیزنم جاش باشه میزنم نباشه حرفی ندارم بعد طرف هی داشا میگفت و میگفت منم نگام به اونور بود گفت ببین گفتم جونم؟! انقد شوک شد دیگه خنک شد ادامه نداد :joy:بیشتر حس میکنم ترسیدع😑😂
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:joy: نه نمیدونم... فقط نگاش کردم گفتم جونم؟! نگام کرد قشنگ بعدش دیگه هیچی نگفت رفت کلا رفت
-
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره :face_with_tears_of_joy:
من همون بچه اهه که اون وسط بود رو پرت میکردم سمتشمن زود واکنش نمیدم.... ولی قشنگ واکنش میدم :joy:
بهاره خوبع خوشم اومد ازت
جذبع داری:face_with_tears_of_joy: -
@Syner :smiling_face_with_sunglasses:
-
دیروز با یه نفر دعوام شد من تو دعوا حرف نمیزنم جاش باشه میزنم نباشه حرفی ندارم بعد طرف هی داشا میگفت و میگفت منم نگام به اونور بود گفت ببین گفتم جونم؟! انقد شوک شد دیگه خنک شد ادامه نداد :joy: -
بهاره خوبع خوشم اومد ازت
جذبع داری:face_with_tears_of_joy: -
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره 😂😂😂😂مث منی 😑
#حالا من یکاری ام میکنم ....نگم سنگین ترم😑😑😂بگو دور همیم :joy:
-
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره 😂😂😂😂مث منی 😑
#حالا من یکاری ام میکنم ....نگم سنگین ترم😑😑😂بگو دور همیم :joy:
-
-