هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
SenatOr  عزیز من تلگرامو پاک کردم با این چیزا وسوسه نمیشم عزیز من تلگرامو پاک کردم با این چیزا وسوسه نمیشمMOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr  عزیز من تلگرامو پاک کردم با این چیزا وسوسه نمیشم عزیز من تلگرامو پاک کردم با این چیزا وسوسه نمیشماراده پولادینتو عشقه فردا شب میبینمت  
- 
SenatOr  عزیز من تلگرامو پاک کردم با این چیزا وسوسه نمیشم عزیز من تلگرامو پاک کردم با این چیزا وسوسه نمیشمMOHAMMAD80 عاورین :| 
- 
MOHAMMAD80 اون کجاش ربطی ب متفاوت بودن داره   f r  بالاخره فرق داری با همه دنیا:| بالاخره فرق داری با همه دنیا:|
- 
@Syner ها 
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr  عزیز من تلگرامو پاک کردم با این چیزا وسوسه نمیشم عزیز من تلگرامو پاک کردم با این چیزا وسوسه نمیشماراده پولادینتو عشقه فردا شب میبینمت  @نوشابه    بخدا میخوای ایدی بدم بری نگا کنی؟ بخدا میخوای ایدی بدم بری نگا کنی؟
- 
پرسپولیس گل زد 
- 
f r  بالاخره فرق داری با همه دنیا:| بالاخره فرق داری با همه دنیا:|MOHAMMAD80   عجب! عجب!
 حالا خوبه یا بد؟  
- 
MOHAMMAD80 عاورین :| SenatOr  ممنون ممنون
- 
هیچ وقت قرص هایی که حال آدم را خوب می کنند جای "خوب هایی" که دل آدم را قرص می کنند، نمی گیرند.  عزت الله انتظامی عزت الله انتظامی
- 
MOHAMMAD80   عجب! عجب!
 حالا خوبه یا بد؟  f r  نمیدونم تفاوت بعضی وقتا واسه ادم دردسر میشه نمیدونم تفاوت بعضی وقتا واسه ادم دردسر میشه
- 
f r باگوشی اومدی؟ 
- 
هیچ وقت قرص هایی که حال آدم را خوب می کنند جای "خوب هایی" که دل آدم را قرص می کنند، نمی گیرند.  عزت الله انتظامی عزت الله انتظامی
- 
f r  خب نیا خب نیا
- 
f r باگوشی اومدی؟ 
- 
f r  خب نیا خب نیاMOHAMMAD80 من نیام کی متفاوت اینجا باشه؟!    
- 

- 
@Mr-Dr-En اقا نکنید اینکارو با نویسنده ها 
 تا کی تبعیض
 تا کی حقشونو میخورند
 بیچاره نویسنده دیالوگ فیلم رو مینویسه اخرشم میزنن به اسم بازیگره میگن عجب بازیگر روشنفکر و خوبی بود@Syner من از تو سر رسید اینارو مینویسم دیگه نمیدونم 
- 
MOHAMMAD80 من نیام کی متفاوت اینجا باشه؟!    f r  یاد تو در ذهن و قلب ما هست یاد تو در ذهن و قلب ما هست

ردپا
ردپا

️
️ ️
️