هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
  الان بالاییه شفتالوه؟؟عایا؟ نمیدانم 
 شاید هلوووو...
- 
@Najafzadeh 

الگوی یه ملتین شما
 ارشد شریفی میشین
 امضا میدم:|
 ینی مینویسم پاش امضا میکنم:|
- 
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
  الان بالاییه شفتالوه؟؟عایا؟ نمیدانم 
 شاید هلوووو...
- 
athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه ها درس بخونید شهر خودتون یا تهران بیوفتید   نمیدونم چراحرف ازتاثیر معدل میشه؛کم میارم؟؟؟   @گل-یاس بیا پی وی  
- 
بعد از اینهمه وقت تازه تونستم راهمو پیدا کنم  
- 
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آقای میلادخان...180kتوگلوت گیر نکنه؟؟ 
 آرام آرام ...به کجاچنین شتابان؟؟؟هاااااا؟هااااا؟   اینها حبابه همش... 
- 
@Najafzadeh 

الگوی یه ملتین شما
 ارشد شریفی میشین
 ینی مینویسم پاش امضا میکنم:|@ساجده-مهلا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Najafzadeh 

الگوی یه ملتین شما
 ارشد شریفی میشین
 امضا میدم:|دوست ندارم الگو باشم! 
 الگو هر کسی؟ کیه ؟خودشه؟ نمیدونم
 فقط میدونم که نمیدونم
- 
بعد از اینهمه وقت تازه تونستم راهمو پیدا کنم  
- 
@گل-یاس مگ دختر نیستی  
- 
@Najafzadeh 

الگوی یه ملتین شما
 ارشد شریفی میشین
 ینی مینویسم پاش امضا میکنم:|@ساجده-مهلا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Najafzadeh 

الگوی یه ملتین شما
 ارشد شریفی میشین
 ینی مینویسم پاش امضا میکنم:|ولی دوست دارم ارشد ادمای بهتری ببینم 
- 
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بعد از اینهمه وقت تازه تونستم راهمو پیدا کنم  سلام  و علیکم  
- 
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آقای میلادخان...180kتوگلوت گیر نکنه؟؟ 
 آرام آرام ...به کجاچنین شتابان؟؟؟هاااااا؟هااااا؟   اینها حبابه همش... @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آقای میلادخان...180kتوگلوت گیر نکنه؟؟ 
 آرام آرام ...به کجاچنین شتابان؟؟؟هاااااا؟هااااا؟   اینها حبابه همش... چراپس این همه حباب شمابزرگ است؟ 
- 
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آقای میلادخان...180kتوگلوت گیر نکنه؟؟ 
 آرام آرام ...به کجاچنین شتابان؟؟؟هاااااا؟هااااا؟   اینها حبابه همش... چراپس این همه حباب شمابزرگ است؟ @گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آقای میلادخان...180kتوگلوت گیر نکنه؟؟ 
 آرام آرام ...به کجاچنین شتابان؟؟؟هاااااا؟هااااا؟   اینها حبابه همش... چراپس این همه حباب شمابزرگ است؟ نمیدونم ... 
 ولی فکر نکنم به اندازه 2تن طلا باشه
- 
@ساجده-مهلا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Najafzadeh 

الگوی یه ملتین شما
 ارشد شریفی میشین
 ینی مینویسم پاش امضا میکنم:|ولی دوست دارم ارشد ادمای بهتری ببینم @Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ساجده-مهلا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Najafzadeh 

الگوی یه ملتین شما
 ارشد شریفی میشین
 ینی مینویسم پاش امضا میکنم:|ولی دوست دارم ارشد ادمای بهتری ببینم ام آی تی ینی؟ 
 پرینستون
 اونورا؟
- 
شب همگی عالی وپر ارمش  
 براتون ارزوی موفقیت میکنمخدانگهدارتون      

ردپا
ردپا

️
️ ️
️