هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اندیشیدن به پایان هر چیز ، شیرینی حضورش را تلخ میکند ، بگذار پایان غافلگیرت کند ؛
درست مانند آغاز ...: :thinking_face:
پیکاسو@اف-اس اگه به هدف فکر نکنی چجوری برنامه ریزی کنی؟
-
@اف-اس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گفت چه کسى از رحمت پروردگارش ناامید میشود جز گمراهان؟
(آیه۵۶سوره حجر) »زنده باد -احسنت
این پست واقعا بی نظیره :hibiscus: -
@اف-اس اگه به هدف فکر نکنی چجوری برنامه ریزی کنی؟
-
ثانیه هارا بدون هیچ باکی از دست میدهیم درحالی که نمیتوان برای آن قیمتی تعیین کرد
اما در عین حال آرزوی ثروت مندی داریم -
@Mr-Dr-En اگه هدفی نباشه که ادم هیچه همیشه باید بهش فکر کنی و واسش تلاش کنی این به نظرم میگه تلاشت رو بکن به نتیجش فکر نکن و پایانش تو واسه هدفت تلاش کن و در اخر حتی اگه بهش نرسی خوش حالی که تلاشت رو کردی
@اف-اس آهان راس میگه 😃دمش گرم
-
@Mr-Dr-En اگه هدفی نباشه که ادم هیچه همیشه باید بهش فکر کنی و واسش تلاش کنی این به نظرم میگه تلاشت رو بکن به نتیجش فکر نکن و پایانش تو واسه هدفت تلاش کن و در اخر حتی اگه بهش نرسی خوش حالی که تلاشت رو کردی
شما مردود شده انتخاب رشتتون؟ ناراحتید! خاطر اون پرسیدم
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امروز از صبحش معلومه که روز خوبیه
اردبیلم بارونی بود نه؟
-
امروز از صبحش معلومه که روز خوبیه
اردبیلم بارونی بود نه؟
-
خدا کنه امسال خشکی نباشه 😰
-
شما مردود شده انتخاب رشتتون؟ ناراحتید! خاطر اون پرسیدم
@Najafzadeh درسته مردود شدم اما ناراحت نیستم :slightly_smiling_face: چون خیلی چیزا واسم فرق کرده دیدم طرز فکرم اینکه هدف واسم یه حرف نباید باشه واسش تلاش کنم این که اشتباهاتمو تکرار نکنم و از یه فرصت که بهم داده شده میتونم به بهترین شکل استفاده کنم و خیلی چیزای دیگه ..... نفهمیدم چیرو گفتین به خاطر اون پرسیدم:thinking_face:
-
@Najafzadeh درسته مردود شدم اما ناراحت نیستم :slightly_smiling_face: چون خیلی چیزا واسم فرق کرده دیدم طرز فکرم اینکه هدف واسم یه حرف نباید باشه واسش تلاش کنم این که اشتباهاتمو تکرار نکنم و از یه فرصت که بهم داده شده میتونم به بهترین شکل استفاده کنم و خیلی چیزای دیگه ..... نفهمیدم چیرو گفتین به خاطر اون پرسیدم:thinking_face:
-
@اف-اس
من از قبل نمیدونستم مردود شدید! ولی حدس زدم!
پس باید تبریک گفت بهتون که فرصت خام دیگه ای رو شما دارید ولی من ندارم
رشتتون ریاضی بود یا تجربی؟ -
سلام
-
mariia سلام خوبین؟
الان بله خوبم
ولی دیروز اصلا حالم خوب نبود