چه کنم با درسایی که تو کنکور نیس
-
سلام من یازدهم تجربی ام تو نمونه درس میخونم معلما واسه درسایی که تو کنکور نمیاد الکی سخت گیری میکنند همش پرسش کویینز امتحان به نظرتون بیخیال اونا بشم کلا و تست و تخصصیا یا عمومیا رو کار کنم@همیار @دانش-آموزان-آلاء
-
سلام من یازدهم تجربی ام تو نمونه درس میخونم معلما واسه درسایی که تو کنکور نمیاد الکی سخت گیری میکنند همش پرسش کویینز امتحان به نظرتون بیخیال اونا بشم کلا و تست و تخصصیا یا عمومیا رو کار کنم@همیار @دانش-آموزان-آلاء
-
ShJ در حد یه مرور و نمره قابل قبول گرفتن بخون و بیشتر بزار برای مدرسه تو مدرسه بخون زیاد وقتتو هدر نده
-
-
-
نه امتحان نهایی مربوط به سال12 است.سال11 فقط دروس ریاضی و زیست به صورت هماهنگ ناحیه است
-
سلام سعی کن بصورتی بخونی که انگاری میخوای نهایی بدی ! از وضع تاثیر معدلی که ایجاد کردن درس عبرت بگیر به این آموزش و پرورش و سنجش هیچ اعتباری نیس
هر آن ممکنه بگن از جغرافیا هم میخوام سوال کنکور بدم !!!
-
سلام سعی کن بصورتی بخونی که انگاری میخوای نهایی بدی ! از وضع تاثیر معدلی که ایجاد کردن درس عبرت بگیر به این آموزش و پرورش و سنجش هیچ اعتباری نیس
هر آن ممکنه بگن از جغرافیا هم میخوام سوال کنکور بدم !!!
-
Elimoon وای خدا نکنه جغرافیایی
ولی راست میگین از اینا همه کاری بر میاد
بعد ینی نمرات طول سال هم تأثیر داره دیگه؟ShJ در چه کنم با درسایی که تو کنکور نیس
گفته است:
Elimoon وای خدا نکنه جغرافیایی
ولی راست میگین از اینا همه کاری بر میاد
بعد ینی نمرات طول سال هم تأثیر داره دیگه؟واس معدل کل آره