چه کنم با درسایی که تو کنکور نیس🤔
-
سلام من یازدهم تجربی ام تو نمونه درس میخونم معلما واسه درسایی که تو کنکور نمیاد الکی سخت گیری میکنند همش پرسش کویینز امتحان به نظرتون بیخیال اونا بشم کلا و تست و تخصصیا یا عمومیا رو کار کنم@همیار دانش-آموزان-آلاء
-
سلام من یازدهم تجربی ام تو نمونه درس میخونم معلما واسه درسایی که تو کنکور نمیاد الکی سخت گیری میکنند همش پرسش کویینز امتحان به نظرتون بیخیال اونا بشم کلا و تست و تخصصیا یا عمومیا رو کار کنم@همیار دانش-آموزان-آلاء
-
ShJ در حد یه مرور و نمره قابل قبول گرفتن بخون و بیشتر بزار برای مدرسه تو مدرسه بخون زیاد وقتتو هدر نده
-
-
ShJ
من هم یازدهم هستم،امسال درسایی که جزوه دروس اصلی نیستن در حد نمره قابل قبول میخونم.سال دهم هم درس جغرافیا عمومی واستان ونگارش و رسانه رو اصلن تو سالتحصیلی نخوندم وبرای امتحان فقط خوندم.نمرم هم کامل شد:upside-down_face: -
نه امتحان نهایی مربوط به سال12 است.سال11 فقط دروس ریاضی و زیست به صورت هماهنگ ناحیه است
-
سلام سعی کن بصورتی بخونی که انگاری میخوای نهایی بدی ! از وضع تاثیر معدلی که ایجاد کردن درس عبرت بگیر به این آموزش و پرورش و سنجش هیچ اعتباری نیس 😐 هر آن ممکنه بگن از جغرافیا هم میخوام سوال کنکور بدم !!!
-
سلام سعی کن بصورتی بخونی که انگاری میخوای نهایی بدی ! از وضع تاثیر معدلی که ایجاد کردن درس عبرت بگیر به این آموزش و پرورش و سنجش هیچ اعتباری نیس 😐 هر آن ممکنه بگن از جغرافیا هم میخوام سوال کنکور بدم !!!
-
Elimoon وای خدا نکنه جغرافیایی😓 ولی راست میگین از اینا همه کاری بر میاد
بعد ینی نمرات طول سال هم تأثیر داره دیگه؟ShJ در چه کنم با درسایی که تو کنکور نیس🤔 گفته است:
Elimoon وای خدا نکنه جغرافیایی😓 ولی راست میگین از اینا همه کاری بر میاد
بعد ینی نمرات طول سال هم تأثیر داره دیگه؟واس معدل کل آره 😥