Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
-
@مهساااا
اینجوری نیست ک نظر شما بی اهمیت باشه البته برای تیم آلابه نظر من اگر همه درساتو بخوای تستی یاد بگیری فقط و مفهوم رو کامل بلد نباشی
تو روش تستی ی دونه 1 و 2 جابجا بشه ی + بشه - یا ضربدر سوال و وقت رو با هم از دست دادید ! -
alireza_ysf75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@مهساااا
اینجوری نیست ک نظر شما بی اهمیت باشه البته برای تیم آلابه نظر من اگر همه درساتو بخوای تستی یاد بگیری فقط و مفهوم رو کامل بلد نباشی
تو روش تستی ی دونه 1 و 2 جابجا بشه ی + بشه - یا ضربدر سوال و وقت رو با هم از دست دادید !شما نگران نباشین
من از مفهوم نمیزنم برا تست اگه پستا رو خونده باشین گفتم که برا حل تست
هر دو روش باید بلد بود -
@مهساااا
منم منظورم شخص شما نبود ی جواب کلی به پستتون دادم مثل اینکه بد متوجه شدید !ما آرزومون اینه ک بچه هایی ک از آلا استفاده میکنن همشون رتبه برتر بشن و بهترین دانشگاه های ایران درس بخونن ولی مثل اینکه شما فکر میکنید من ناراحت میشم از موفقیت شما !!!
-
alireza_ysf75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@مهساااا
منم منظورم شخص شما نبود ی جواب کلی به پستتون دادم مثل اینکه بد متوجه شدید !ما آرزومون اینه ک بچه هایی ک از آلا استفاده میکنن همشون رتبه برتر بشن و بهترین دانشگاه های ایران درس بخونن ولی مثل اینکه شما فکر میکنید من ناراحت میشم از موفقیت شما !!!
مث اینکه داره سو تفاهم میشه
من منظور خاصی نداشتم
اما تو این سایت همه جور دانش اموز هس
من همینجا با کسایی حرف زدم که سطحای خیلی بالایی داشتن اما الا نیازشون برطرف نمیکرد
من فقط نمیدونم چرا با پیشنهاد یه دبیر انقدر مخالفت هس
من بد بقیه رو نمیخوام
از لحاظ تهیه دیوی دی هم مشکل ندارم
میتونستم این خواسته رو اینجا مطرح نکنم
اما حیفم اومد برا دانش اموزایی که واقعن سطح بالا برا درک مفاهیم داشتن اما دنبال یه سایت دیگه بودن که بتونن این راه ها رو یاد بگیرن
دوستان دیگه بدونن اگه نظری دادم و سعی کردم خیلی با احتیاط حرف بزنم فقط برا خودم نبوده
اینجا یه سایت اموزشیه که باید توش همه جور دبیر باشه
که بچه ها با سطح های خیلی بالاتر از من نپرسن برا یه معلم تستی
فقط نمیفهمم چرا برا طرح یه خواسته باید به چن نفر جواب بدم
به نظرم خواستم معقولانه بود
دوستان دیگه اگه از دبیری راضی نیستن قرار نیس همه مث اونا فک کنن و تا یه چیز میشه طرف مقابل خورد کنن ....اگه دقت کرده باشین من با بعضی دبیرا مخالفت داشتم اما برا همه از لفظ عالی استفاده کردم -
بیخیال دیگه . فیلمای استادو ببینین لذت ببرین
-
@مهساااا
کسی نخواست شما جواب پس بدی دوست عزیز ! نمیدونم چرا داری اینجوری برداشت میکنی !!!در هر صورت قطعا آلا اگر چیزی رو بدونه به صلاح دانش اموزاش هست رو انجام میده و قطعا شما هم اینو میدونید ک دبیر بخواد بیاره هزینه داره و آلا هزینه هاش از جایی تامین نمیشه !! خود ماهم ک فیلمارو میدیدیم کمک خاصی نکردیمه و تاپیک زدیم برای کمک کسی کاری نکرد !
خودم حساب آلا رو دیدم توی 3 سال فقط 2.5 ملیون یعنی عملا هیچ !
-
mohamad_m7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بیخیال دیگه . فیلمای استادو ببینین لذت ببرین
مث اینکه کلا اشتباه از من بوده
همیشه انتقاد ازاد هس
اما انتقادی که همه خوششون بیاد
یادم هس همینجا یکی از بچه ها یه خواسته ای مطرح کرد بقیه جوری خوردش کردن که دیگه سر وکلش پیدا نشد
منم دیگه چونه نمیزنم
برا خودم دی وی دی میخرم
دوستان دیگه هم که دنبال همچین دبیرایی هستن و با من حرف زدن بدونن من تا جایی که تونستم خواستم خواستشون به الا بگم
اما خودشون بیان ببینن ....نتایج -
@مهساااا
انتقاد اگر قرار باشه همه خوششون بیاد ک انتقاد نیستاین هم ی پیشنهاد بود نه انتقاد منم خواستم ی راهنمایی کنم بهت ک با خورد کردن اشتباه گرفتی !
-
@مهساااا @دانش-آموزان-آلاء دوباره تاکید می کنم، انتقاد و پیشنهاد تو آلاء آزاده!
اگه طرحی میدید برای دیگران هم آزاده که طرح شما رو نقد کنند یا برای بهتر شدنش پیشنهاد بدند.پس با خیال راحت با هم بحث کنید ولی همدیگر رو قضاوت نکنید.
در مورد نکته تستی اعتقاد ما این هست که زیادیش بدرد نمی خوره چون سر جلسه کنکور نمی تونی استفاده کنی!
اما طرح شما حتما در کمیته ی آموزشی آلاء بررسی میشه. -
مثل اينكه اين مهساخانم فاميل يكي از اساتيد هست كه ميخواد بياردش آلا خخخخخخ ولي اون دبيري كه شما ميگين خانم مفتي هم نميارزه من همه دي وي دي هاشو دارم شما فكر نكنين آلا هر دبيري رو بياره اين دبيرها همشون گلچين شده هستن به اون اقا معلمتون بگين نشد متاسفانه
خخخخخخخ
اون دبيري كه شما ميگين همه ازش ناراضي هستن و از شما هم ميخوايم برين با معلمتون كار كنين جاي شما آلا نيست
اساتيد آلا همشون بي نظيرن و بهترين تدريس رو ميكنن -
دوستان نكته تستي بدرد نميخوره براي كنكور . الان ما يه معلم شيمي داريم فقط نكته ميگه ولي اينقدر زياده كه تا فكر كني از كدوم نكته باس بري كنكور تموم ميشه
-
maryam1370 از اینکه آلاء رو دوست داری ممنون، لطفا برای رشد آلاء پیشنهادات و انتقادات بقیه رو قضاوت نکنید، مگرنه کسی نظرش رو نمیده و باعث میشه آلاء رشد نکنه
-
mohamad_m7 همین طوره واقعا مخصوصا دروس مفهومی مثل فیزیک و شیمی
-
با سلام خدمت استاد عزیز اقای طلوعی و تشکر فراوان از انجمن عالللللللللی الاء که این امکان رو برای ما فراهم کردند تا ما هم بتونیم رقیب دانش اموزانی بشیم که از وضع بهتر اموزشی بهره مند هستند.یه سوال از اقای طلوعی:
اگه معادله مکان زمان ما درجه 3 بود و جابجایی رو از ما در یک بازه پرسیدند.مشتقش که میشه سرعت زمان درجه دو میشه و نمودارش سهمی .در اینگونه سوالها چجوری جابجایی رو حساب کنیم.
خواهش میکنم اگه مقدوره جواب منو بدید .مممممممننننننننننووووووووننننننن -
سلام من خیلی تشکر میکنم از همه زحمت کش های مجموعه بسیار بسیار عالی آلاء ....اجرتون با امام حسین....
در مورد صحبت دوستان ی چند کلمه بگم....من از عید دارم فیزیک هارو میبینم ....پایه فیزیک م بد نبوده از قبل....چند نمونه کار رو دیدم... و تا به حالا استادی کامل تر و بهتر از کازرانیان ندیدم ....واقعا تدریس و در حین تدریس نصیحت هاش محشره....آدم لذت میبره....با اصل مفهوم فیزیک آشنا ت میکنه....من 90 درصد سوالات استا د طلوعی رو بدون اینکه فرمول ب کار ببرم حل میکنم بدون هیچ رابطه خاصی....با یک نمودار ساده و یا یک شکل ساده....تعجب میکنم در بعضی موارد روش های گفته میشه که آدم رو فقط گیج میکنه و بیخوده(البته منظورم استاد طلوعی نیست به هیچ وجه)من فیلم های استاد رو میبینم تا هم فیزیک مرور شه و هم اگه نکته جدیدی گفته شه ایده ش رو بردارم برا خودم و یادگیری م رو کامل کنم.... استاد طلوعی مطالب رو جمع و جور بدون حاشیه و ....میگه با زبانی شیرین و رسا ولی بنظرم کامل نیست البته صد درصد بهشون حق میدم چون زمان هم زیاد دنیست....در کل داریم استفاده میکنیم از این همه لطف و از خود گذشتگی آلاء یی ها....خییییلی خوبید ....موفق باشد