گپ خونه کنکوری ها
- 
دوستان بحث های ازاد و غیردرسی تون رو اینجا مطرح کنید. 
 لطفا تاپیک های مشابه نزنید.
 ممنون.
- 
دوستان عربی مبحث نواسخ رو سایت قرار گرفت. 
- 
:33:آقاسحراب تاپیک عصومه خیلی بی دیل بسته شده:33:لطفابازکنیدتاپیکشوووووووووووووووووووووووووووووووووووو:111::111:بازش کنیییییییییییییییییییدماحذف میکنیم پستامونووووووووووووووووووو:111: 
- 
@sina3656355 said: سلام،لطفا تاپیک الکی نزن،مرسی. سلام 
 تاپیک الکی چیهههه میخوام ساعت مطالعه خودمو تو 1 تاپیک داشته باشم که بتونم هر روز بیشتر ش کنم. لطفاً بازش کنید.
 قبلا تو تاپیک دیگه میزدم اما اون تاپیک شلوغ بود .ای بابا از دست شما. تا شب باز کنید ها شب میام ساعت مطالعمو بزنم .
- 
جناب سیناخااااااااااان زورت به بچه رسیدهههه؟ :grief: مامیخایم ساعت مطالعه بنویسیم وپیشرفت کنیم تودرس:106: فرداشماسربلندشیییییییییید اونوقت برمیگردی میگی اجازه نداری تاپیک بزنی آقای محترم اینجوری بهتره هرکس براساعت مطالعش تاپیک جداگانه داشته باشهههههههههههههههههههههه:102: شمابجای اینکه ضدحا بزنی تشریف ببرجوااااااااااااب تاپیک منوبده2هفتست هیچ کس جوابگونیستتتتتتتتتتتتتتتتت:33: 
 درضمن کم رو مخ بچه هااسکیت سواری کنیییییییییییید:112:افتاااااااد؟!!
- 
@sabajojoo;6022 said: :33:آقاسحراب تاپیک عصومه خیلی بی دیل بسته شده:33:لطفابازکنیدتاپیکشوووووووووووووووووووووووووووووووووووو:111::111:بازش کنیییییییییییییییییییدماحذف میکنیم پستامونووووووووووووووووووو[[size=4]:111:/quote] شما اصلا اخرین پست منو تو اون تاپیک خوندید؟! گفتم پست اصلی رو اینجا کپی کنید،بحث رو اینجا ادامه بدید،اسپم هم ازاد. 
- 
اقای رفیعی تصمیم گرفت همون کار انرژفی رو برای فیزیک پایه ادامه بده. 
- 
من تو سه روز گذشته 25 ساعت درسیدم اما امروز به 4 ساعت هم نرسیدم  
 حس درسیدن نبود 
 یکی بیاد بگه حتی رتبه یکی ها هم گاهی اینجوری میشن انگیزه بگیرم 
- 
@khatere.mohammadi;6043 said: من تو سه روز گذشته 25 ساعت درسیدم اما امروز به 4 ساعت هم نرسیدم  
 حس درسیدن نبود 
 یکی بیاد بگه حتی رتبه یکی ها هم گاهی اینجوری میشن انگیزه بگیرم این وافعاعالیههههههههه 
 :4:
 رتبه های برترم اینجوری میشن وبایداستراحت کنی تواین مواقع:4:
- 
@sabajojoo;6051 said: این وافعاعالیههههههههه 
 :4:
 رتبه های برترم اینجوری میشن وبایداستراحت کنی تواین مواقع:4:چی عالیه؟ساعات درس خوندنم؟مرسی از انگیزه ای که دادی :4: 
- 
@khatere.mohammadi;6073 said: چی عالیه؟ساعات درس خوندنم؟مرسی از انگیزه ای که دادی :4: :4:خوااااهش میشه 
- 
@khatere.mohammadi;6073 said: چی عالیه؟ساعات درس خوندنم؟مرسی از انگیزه ای که دادی :4: من موقع درس خواندن خسته می شوم طبیعی هم است ولی موقع خسته شدن 10 دقیقه آهنگ خیلی دوست دارم گوش می دهم خستگی از تنم در میره :4: الان هم اهنگ گوش می دهم 
- 
1ونیم ساعت ریاضی 
 1ونیم زیست
 2شیمی (بایدبخونم ریاضی ونصف زیست خوندم میرم سراغ شیمی11شب تا12میخونم از5صبح تا6صبح هم 1ساعت دیگشومیخونم)شیمی واظافی میخونم توبرنامم نیست:41:
- 
مثلا ناظم اومده 
 ک نظم ببخشه
 اما بنظرم با زدن این تاپیک و بسته شدن تاپیک های دیگه
 بیشتر بی نظمی ایجاد شدهاگه مثلا یه تاپیک مشخص باشه ک فقط مخصوص ساعت مطالعه باشه 
 یه تاپیک فقط مخصوص ریز جزییات مطالعات روزانهو همه مطالبشونو اونجا بنویسن خیلی بهتره 
 در عوض ب کسایی ک جایی غیر اونجا نوشته میشه تذکر داده بشه
- 
ehsantabli;6075 said: من موقع درس خواندن خسته می شوم طبیعی هم است ولی موقع خسته شدن 10 دقیقه آهنگ خیلی دوست دارم گوش می دهم خستگی از تنم در میره :4: الان هم اهنگ گوش می دهم اخخ اخ اخ گفتییییی 
 زد گوش میدی ب اندازه دو تا رد بول انرژی میگیری :دی البت من اینجورم :دیی
- 
@khatere.mohammadi;6123 said: اخخ اخ اخ گفتییییی 
 زد گوش میدی ب اندازه دو تا رد بول انرژی میگیری :دی البت من اینجورم :دییاوه ما ی گاه زد  
- 
@alitak;6129 said: اوه ما ی گاه زد  یس ما اینیم :16: 
- 
دوستان؟ازمون غیر حضوری از ازمون راحت تره؟ 
 الان من ازمون یه درسیو حل کردم درست بود همش
 احساس امادگی کنم و برم سر یه درس دیگه یا نه اسونه و جو گیر نشم؟ :دی
- 
@khatere.mohammadi;6138 said: دوستان؟ازمون غیر حضوری از ازمون راحت تره؟ 
 الان من ازمون یه درسیو حل کردم درست بود همش
 احساس امادگی کنم و برم سر یه درس دیگه یا نه اسونه و جو گیر نشم؟ :دیآره آسون تره بعد موقع حل حتما زمان بگیر مثل آزمون 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️