برنامه ریزی برای خواب و ساعت مطالعه
-
سلام بهترین روش برنامه ریزی برای خواب شب و ظهر ب نظر شما چیه
(هم توی روزهای هفته که مدرسه ایم هم روزهای تعطیل)
،ممنون میشم راهنمایی کنید
و ساعت مطالعه رو از چقدر شروع کنیم
@فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @حامیان-آلاء-مشاور @حامیان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
سلام بهترین روش برنامه ریزی برای خواب شب و ظهر ب نظر شما چیه
(هم توی روزهای هفته که مدرسه ایم هم روزهای تعطیل)
،ممنون میشم راهنمایی کنید
و ساعت مطالعه رو از چقدر شروع کنیم
@فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @حامیان-آلاء-مشاور @حامیان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل@r-kh
سلام
ببین یه چیزی رو رک بهت بگم تقریبا هیچ کس نمیتونه به آددم بگه چه ساعتی بخواب چه ساعتی بیدار شو چون توانایی های آدم ها با هم فرق داره و قطعا همه مثل هم نیستن ولی اگه بخوام مختصر بگم به تجربه ی یکی از دوستای خودم اشاره میکنم که پارسال رتبه ی21تجربی بود میگفت که روز هایی که مدرسه بودم 6تا8ساعت میخوندم و روز هایی که خونه بودم 12ساعت این از تجربه ی ایشون
اما در مورد اینکه از چند ساعت شروع کنید بگم که بهتره از 4یا5 ساعت شروع کنید البته بگم که اگه بیشتر بخونیدمشکل نداره یه موقع تنبلی نکنید
اما شما باید ماهانه نیم ساعت یا حداکثر یک ساعت به مطالعتون اضافه کنید
موفق باشید. -
ممنونم از کمکتون
برای تست زنی از چه تعداد تست شروع کنم ب نظرتون؟درسای تخصصی مثل زیست و ریاضی
از ی مشاور پرسیدم گفت 100 و واقعا واسم سخت بود برای شروع -
ممنونم از کمکتون
از ی مشاور پرسیدم گفت 100 و واقعا واسم سخت بود برای شروع@r-kh
شما باید اول درساتون رو خوب بفهمید بعد تست زدن رو شروع کنید اگه کاملا رو درساتون تسلط داشته باشید راحت تر میتونید تست کار کنید در ضمن لازم نیست یه تعداد تست معین الان بزنی از دو سه ماه دیگه شروع به تست های زمان دار بزن طبق زمانبندی سازمان سنجش یه چیزم بگم از همن اول تست زدن لازم نیست چهار چوب رو کاملا انجام بدی به مرور زمان باید زمانت رو به کنکور نزدیک کنی -
ممنونم از کمکتون
از ی مشاور پرسیدم گفت 100 و واقعا واسم سخت بود برای شروع@r-kh در برنامه ریزی برای خواب و ساعت مطالعه گفته است:
ممنونم از کمکتون
از ی مشاور پرسیدم گفت 100 و واقعا واسم سخت بود برای شروعhttps://forum.alaatv.com/topic/6012/میخوایم-با-همیار-سبحان-ریاضی-رو-بترکونیم
اینجا با بچها تعداد تست ها رو بحث و اینا میکردیم
کامنت ها رو از قدیمی ترین ب اولین بخونی متوجه میشی چطوری باید تنظیم کنی تعداد تست ها رو
ب هیچکس نگفتم از ۱۰ برسون ب ۱۰۰
تعداد تست باید کم کم بیاد بالا -
سلام من مدتی هست درس خوندن برام یکنواخت شده و کسل و بی انگیزه شدم چیکار کنم؟
-
@r-kh @MM-zahed sobhawn
-
-
@alireza-jet سلام ببین برای اینکه باز انگیزه پیدا کنی بهترین کار این که یه کاغذ برداری و توش هدف از درس خوندنتو بنویسی اون کاغذو جایی بزار که هر روز ببینیش بعد از خودت سوال بپرس که واقعا این حجم از درس خوندن تورو به اون هدف میرسونه....بعد اگه هرموقع وسط درس خوندن از یه مطلبی خسته شدی برو سمت درسی که دوسش داری و راحت تر میفهمیش نه اینکه کلا اون موقع درس خوندنو کنسل کنی.
-
@alireza-jet
سلام
برو بشین کتاباتو نگاه کن با هر کدوم حال کردی همونو بخون بعد جاشو تو برنامت عوض کن@s-amir-r ممنون
-
@alireza-jet سلام ببین برای اینکه باز انگیزه پیدا کنی بهترین کار این که یه کاغذ برداری و توش هدف از درس خوندنتو بنویسی اون کاغذو جایی بزار که هر روز ببینیش بعد از خودت سوال بپرس که واقعا این حجم از درس خوندن تورو به اون هدف میرسونه....بعد اگه هرموقع وسط درس خوندن از یه مطلبی خسته شدی برو سمت درسی که دوسش داری و راحت تر میفهمیش نه اینکه کلا اون موقع درس خوندنو کنسل کنی.
mahdi1378 ممنون