آزمون
-
diana
گزینه 2 -
diana
گزینه 2Amin-Mehraji من از هر ی شنیدم یا میگن سنجش یا گزینه دو و واقعا بین این دوتا مونده بودم ,ممنوون
-
Amin-Mehraji من از هر ی شنیدم یا میگن سنجش یا گزینه دو و واقعا بین این دوتا مونده بودم ,ممنوون
-
Amin-Mehraji من از هر ی شنیدم یا میگن سنجش یا گزینه دو و واقعا بین این دوتا مونده بودم ,ممنوون
به نظر من قلم چی!
-
@_vahid_ من شنیده بودم قلم چی سوالاش خیلی استاندارد نیست , واقعا نمیدونم :loudly_crying_face:
@_vahid_ من شنیده بودم قلم چی سوالاش خیلی استاندارد نیست , واقعا نمیدونم :loudly_crying_face:
استاندارد؟هیچ ازمونی حتی کنکور هم نمیتونه ادعای استاندارد بودن کنه!
سوالات قلم چی شما رو آماده تر میکنه و در ضمن جامعه اماری بالاش جایگاهتون رو نسبتا،درست تر مشخص میکنه.
البته باز هم به خودتون بستگی داره.
برنامه هاشون رو بررسی کنید.متناسب با شرایطتون تصمیم بگیرید -
استاندارد؟هیچ ازمونی حتی کنکور هم نمیتونه ادعای استاندارد بودن کنه!
سوالات قلم چی شما رو آماده تر میکنه و در ضمن جامعه اماری بالاش جایگاهتون رو نسبتا،درست تر مشخص میکنه.
البته باز هم به خودتون بستگی داره.
برنامه هاشون رو بررسی کنید.متناسب با شرایطتون تصمیم بگیرید -
ببینید اینکه قلم چی سوالاتش سخت تره پس بهتره استدلال نادرستی هست. ما باید به سوال استاندارد جواب بدیم نه سوال سخت یا آسون. در کنکور 20% سوالات آسون هستند ؛ 30% متوسط به پایین ؛ 30% متوسط به بالا ؛ 10% دشوار ؛ 10% خیلی دشوار هستند. حالا هر موسسه ای در آزمون هاش این استاندارد رو رعایت کرد میشه موسسه مناسب جهت شرکت در آزمون هاش. شما میری قلم چی سوالای سخت بهت میدن نمی تونی حل کنی میگن برو کتاب آبی بخر تست تمرین کن! کتاب آبی رو میخری دوباره چون سوالات سخت و خارج از محدوده کتاب آبی هست میگن اصلا تو ضعیفی برو کتاب سبز بخر! ( زمان ما کتاب های سبز ، کتاب های آموزشی قلم چی بودن الان نمیدونم چی میگن) بعد میگن برو کتاب فلان بخر! اینو بخر اونو بخر! این همه کتاب میخری آخرش چی ؟ آخرش سوالات لو میره و تو با اینکه هزار جور کتاب خریدی ترازت گند میخوره توش! به نظرتون می ارزه؟
من سال 89 که کنکور میدادم ( رشته ام ریاضی بود ) رتبه ای که گزینه 2 در آزمون های جامع برام پیش بینی کرد با یکم اختلاف دقیقا همونی شد که تو آزمون کنکور اصلی بدست آوردم. اون دوستی که میگه قلم چی جامعه آماریش بالاتره از یه نظر درست میگه ولی توجه نداره که گزینه 2 رتبه و نمره همه ی داوطلبین کنکور بعد از 84 رو در اختیار داره و از روی اون به شما میگه رتبه تون چی خواهد شد یا در فلان درس به چه میزان از میانگین کشوری فاصله دارید.