هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@أسماء در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa نمیدونم چرا جدیدا هرچی تگ میزنی نمیشه شاید قراره نباشم....... 
- 
شما خوب باشین من خوبم 
- 
شما... 
- 
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fateme_mlh 
 استراحت کن|؛با استراحت حل نمیشه ]= bemir 
- 
یع سوال؟ 
- 
شما... 
- 
یع سوال؟ 
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همیشه یه زخمی باهامه که هیچ خوب نمیشه........ 
 #تودلیبیماری e.b.  @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همیشه یه زخمی باهامه که هیچ خوب نمیشه........ 
 #تودلیبیماری e.b.  میشه یکم بیشتر توضیح بدین دکتر نوشابه ؟ 

- 
یع سوال؟ @amir-h-kh2121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: یع سوال؟ سعی میکنم ک فکر فیک بودنت رو از خودم دور کنم 
 بپرس
- 
خب با تو صحبت دارم دیه 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همیشه یه زخمی باهامه که هیچ خوب نمیشه........ 

- 
خب با تو صحبت دارم دیه 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همیشه یه زخمی باهامه که هیچ خوب نمیشه........ 
  romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همیشه یه زخمی باهامه که هیچ خوب نمیشه........ 
  بیماری پروانه ای ژنتیکی هست پوستشون خیلی شکننده میشه زخم های لا علاح میگیرن|: 
- 
- 
امسال کنکور داری 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️