هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @گل-یاس 
 بایاسهوم؟  بای + یاس=بایاس @Najafzadeh 
 خلاقیتت قابل تحسینه 
- 
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @گل-یاس 
 بایاسهوم؟  بای + یاس=بایاس @Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @گل-یاس 
 بایاسهوم؟  بای + یاس=بایاس   
 بانج   
- 
@elhame-H ببین من الان چارحلدی فیزیکو میخوام نشر زیست و مبتکران شیمی هم میخوام به نظرت پولش چقد میشه؟ 
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چرا کسی منو لایک نمیکنه؟ انصافا کی اولش منفی داد ؟  
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چرا کسی منو لایک نمیکنه؟ انصافا کی اولش منفی داد ؟  romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چرا کسی منو لایک نمیکنه؟ انصافا کی اولش منفی داد ؟  من بودم 
 اولش خواستم بترسونم بعد مثبت کنم 
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چرا کسی منو لایک نمیکنه؟ انصافا کی اولش منفی داد ؟  romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چرا کسی منو لایک نمیکنه؟ انصافا کی اولش منفی داد ؟  یکی که اشتباه کرد بعد مثبت داد 
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چرا کسی منو لایک نمیکنه؟ انصافا کی اولش منفی داد ؟  یکی که اشتباه کرد بعد مثبت داد mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چرا کسی منو لایک نمیکنه؟ انصافا کی اولش منفی داد ؟  یکی که اشتباه کرد بعد مثبت داد داداش اشتباه چیه  
- 
@m-bahrami1378 
 نشر زیست چیه!
 گاج مارکت داری؟زیاد توش کتاب میذارنا.قیمتاشم خوبه یسر بروتوش@elhame-H خخخخخ حالا خوبه پولشونو خودم نمیدم و اینقد حرص میخورم من کتابامو یا از بندر یا از کرمان میگیرم همش هم ابجیام و داداشام برام میگیرن بس که بهم گرفتن دیگه روم نمیشه بهشون بگم 
 پیشنهادت خوب بود باید اینترنتی خودم بگیرم ازین به بعد
 نشر الگو
- 
لعنت به نت  
 خط تلفن هم نمیشه باهاش زنگ زد 
- 
SenatOr سلام  
- 
@elhame-H خخخخخ حالا خوبه پولشونو خودم نمیدم و اینقد حرص میخورم من کتابامو یا از بندر یا از کرمان میگیرم همش هم ابجیام و داداشام برام میگیرن بس که بهم گرفتن دیگه روم نمیشه بهشون بگم 
 پیشنهادت خوب بود باید اینترنتی خودم بگیرم ازین به بعد
 نشر الگو
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چرا کسی منو لایک نمیکنه؟ انصافا کی اولش منفی داد ؟  من بودم 
 اولش خواستم بترسونم بعد مثبت کنم @Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چرا کسی منو لایک نمیکنه؟ انصافا کی اولش منفی داد ؟  من بودم 
 اولش خواستم بترسونم بعد مثبت کنم  
- 
لعنت به نت  
 خط تلفن هم نمیشه باهاش زنگ زد mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: لعنت به نت  
 خط تلفن هم نمیشه باهاش زنگ زد نتم گرون شده    
- 
حاضرم به زمان Dail-up برگردم  
- 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️