هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
من مطمعنم ک میتونم
مشکل حس خود باوری یا ایمان من ب خودم نیست خیلی وقته میدونم اگ بخوام میتونم
مشکل من اونایی ان ک نمیزارن برا ایندم تلاش کنماگه اون ادم ها نباشن ک اصلا نمیشه موفق شد
همیشه باید یه سری افراد باید باشن ک آدم بتونه طعم موفق شدنو واقعا حس کنه دیگه -
فااطمه من یکی از کتاب های یونگ و میخوندم برای موفق شدن اساطیر گذاشته بود ک کمک میکرد موفق شی میگف ک یه مرد موفق باید تو خودش زئوس پوسایدون آپولو دلقک جادوگر هورس و... و بپرورونه خیلی جالب بود برام
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه من یکی از کتاب های یونگ و میخوندم برای موفق شدن اساطیر گذاشته بود ک کمک میکرد موفق شی میگف ک یه مرد موفق باید تو خودش زئوس پوسایدون آپولو دلقک جادوگر هورس و... و بپرورونه خیلی جالب بود برام
یونگ یکی از بهترین روانشناس ها و روانکاو ها هست خیلی ادم جالبه مخصوصا بعضی طرز فکر هاش
من تحلیل رویاشو خوندم خیلی جالب بود برام -
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام خوبین؟:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:
تو سه حالت درونی من نفهمیدم کدومشم از هر کدومش یه ذره دارم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:سلاااام دتر 😍😍
اصلشم همینه دیگه یکیش مشخص تره ولی همشو داریم باید ببینی کدوم در تو بیشتره و غالب تره 😉 -
فااطمه
ای کاش ادمایی بودن ک فقط میتونسن جلو راهمون سنگ بندازن یا تحته سنگ اصن ن اینکه راهی نزارن -
@elhame-H ب اتاقم نوع لباسام و.............................. کلا صبح الل طلوع تا فقط خواب گیر میده بهم مگه چرا بلد نبسی لقمه درست کنی
-
فااطمه
ای کاش ادمایی بودن ک فقط میتونسن جلو راهمون سنگ بندازن یا تحته سنگ اصن ن اینکه راهی نزارناگه راهی نیست
پرواز کن ✌فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
ای کاش ادمایی بودن ک فقط میتونسن جلو راهمون سنگ بندازن یا تحته سنگ اصن ن اینکه راهی نزارناگه راهی نیست
پرواز کن ✌بابا اینا همش شعاره
پرواز چی وقتی نزارنت راه بری -
فااطمه
پرواز کن ✌فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
پرواز کن ✌😐
-
@فاطمه23
این یچیز کاملا عادیه
منم قبلا اینطور بود.ولی الان هرطوربخوام میپوشم میگردم میرم میام
دیگه گیرنمیده.میگم زندگی من ب کسی ربط نداره😜 -
فااطمه اها :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: فک کنم من باید بیشتر خودمو بشناسم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: مرسی به خاطر پستای خوبتون ممنون:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه اها :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: فک کنم من باید بیشتر خودمو بشناسم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: مرسی به خاطر پستای خوبتون ممنون:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:
درسته هممون باید بیشتر خودمونو بشناسیم هنوز خیلی راه مونده
پست های بعدیشو حتما دنبال کن امشب یه سری مطلب جدید میزارم ک ادامه این بخشه و خیلی جالبه 😉😉 -
فااطمه
پرواز کن ✌ -
@elhame-H
مگم مامانم صبا برام لقمه بیشتر بزار گشنم میشه مگه خرس گنده ای شدی خودت بزار تا کی لقمه برات بزارم
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@elhame-H
مگم مامانم صبا برام لقمه بیشتر بزار گشنم میشه مگه خرس گنده ای شدی خودت بزار تا کی لقمه برات بزارم
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
ببخشی ها ولی حرف حق جواب نداره -
@elhame-H
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
پرواز چی وقتی نزارنت راه بری@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
پرواز چی وقتی نزارنت راه بریتورو زندانی کردن روحتو ک زندانی نکردن 😐
چرا فکر ثروتمندی نداشته باشیم ک بتونم از بدترین شرایط بهترین بهره رو ببریم 😐 -
@فاطمه23 لقمه!مامانت میزاره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: به مامانت حق میدم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@elhame-H
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
ببخشی ها ولی حرف حق جواب نداره -
فااطمه
نمیدونم
تا چن روز دیگ ک تکلیف روشن شه باید ببینیم چ بکنیم
همه چی دست اوناس
من ک کاره ای نیستم ملوم نی میخوان با دانش اموزا چیکار کنن -
@فاطمه23 مگه چن سالته مامانت لقمه میگیره واست:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خوش بحالت قدرشو بدون .:grinning_face_with_smiling_eyes: توقعاتم زیاده خو بزرگ شدی:grinning_face_with_smiling_eyes: -
@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
چرا فکر ثروتمندی نداشته باشیم ک بتونم از بدترین شرایط بهترین بهره رو ببریم 😐فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
چرا فکر ثروتمندی نداشته باشیم ک بتونم از بدترین شرایط بهترین بهره رو ببریم 😐کاش همه چیز همین طوری بود که میگفتید
یادتونه گفتم یه چیز هایی هست که بعدا اگه وقت شد میگم؟
به اون خاطر ه که میگم واقعیت نیست این حرفا البته همش نه هاا