هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
https://forum.alaatv.com/topic/8124/خودتو-بهتر-بشناس/29#
درمورد این تاپیک
دلم میخواست امشب یه سری مطلب جدید بزارم ولی قبلش باید مطمئن باشم ک افرادی ک قراره باهام تا آخر این خودشناسی همراه باشن تمرین هارو انجام میدن یا نه چون اگه تمرین نشه گفتنش بی فایده است
پس لطفا اگه کسی قراره با ما همراه باشه اعلام حضور کنه حالا با لایک یا اینکه پست بزاره و بگه من هستم و ببینیم تعدادمون چقدر میشه ک تا آخر ببینیم چقدر نتیجه میده کارمون هرچند میدونم اگه پیش بریم حتما نتیجه های خوبی میگیریم یه سری اعتقادات اشتباه یا حرفهای بیخود بقیه و... برامون بی معنی میشه
ولی قبلش حتما اعلام کنید بهم.
ممنون از همتون ک همراهمون هستین
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
https://forum.alaatv.com/topic/8124/خودتو-بهتر-بشناس/29#
درمورد این تاپیک
دلم میخواست امشب یه سری مطلب جدید بزارم ولی قبلش باید مطمئن باشم ک افرادی ک قراره باهام تا آخر این خودشناسی همراه باشن تمرین هارو انجام میدن یا نه چون اگه تمرین نشه گفتنش بی فایده است
پس لطفا اگه کسی قراره با ما همراه باشه اعلام حضور کنه حالا با لایک یا اینکه پست بزاره و بگه من هستم و ببینیم تعدادمون چقدر میشه ک تا آخر ببینیم چقدر نتیجه میده کارمون هرچند میدونم اگه پیش بریم حتما نتیجه های خوبی میگیریم یه سری اعتقادات اشتباه یا حرفهای بیخود بقیه و... برامون بی معنی میشه
ولی قبلش حتما اعلام کنید بهم.
ممنون از همتون ک همراهمون هستین
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
من هستم...باعث افتخاره
برای منم همینطور
خانوم دکتر -
فااطمه
من هستم...باعث افتخاره
برای منم همینطور
خانوم دکتر@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
من هستم...باعث افتخاره
برای منم همینطور
خانوم دکتردکتر
پیرامون امضاتون یه جمله جالبی هست ک میگه
خودت باش،کسی خوشش نیامد هم نیامد اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست -
-
حق با پرستوها بود، نباید عادت میکردیم. باید درست قبل از اینکه وابسته بشیم کوچ میکردیم یه جای دیگه.محمدرضا جعفری
حال بیشترما آدم ها -
برای ادبیات روشی در راه است ...
@دانش-آموزان-آلاء -
اگر ۵ دانش اموز ریاضی و ۷ دانش اموز تجربی در یک صف کنار هم ایستاده باشند،به کدام احتمال هیچ دو دانش اموز ریاضی کنار هم نمی باشند؟
کلافمون کرده
@دانش-آموزان-آلاء -
اگر ۵ دانش اموز ریاضی و ۷ دانش اموز تجربی در یک صف کنار هم ایستاده باشند،به کدام احتمال هیچ دو دانش اموز ریاضی کنار هم نمی باشند؟
کلافمون کرده
@دانش-آموزان-آلاء -
-
@mr-Amir در خودتو بهتر بشناس
گفته است:
سلام هندسه یازدهم چرا نیست بین تدریسا؟؟؟
برای اینجور سوالا باید یه تاپیک جدا بزنید
فک کنم هنوز فیلماش گذاشته نشده -
کلافمون کرده
@دانش-آموزان-آلاء