هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@milad91 عه مرسی
-
والله ما یک دفعه رفتیم اولین دانشگام برای تحمیل گرفتن مدارکم اونا گفتن که میتونی دوباره شرکت کنی ولی خب می ترسم هر کسی حرف خودش رو بزنه.
-
والله ما یک دفعه رفتیم اولین دانشگام برای تحمیل گرفتن مدارکم اونا گفتن که میتونی دوباره شرکت کنی ولی خب می ترسم هر کسی حرف خودش رو بزنه.
hoomangoodarzy از یه مشاور خوب بپرس
-
@spid برو تو قسمت پروفایلت بزن رو ویرایش بعدش بزن تغییر تصویر بعدش بزن روی یه علامتی که نمیدونم چیه
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@spid برو تو قسمت پروفایلت بزن رو ویرایش بعدش بزن تغییر تصویر بعدش بزن روی یه علامتی که نمیدونم چیه
اها بعدش بارگذاری تصویر تازه بعدش از تو حافظه ی سیستمت عکسو انتخاب میکنی بهد میزنی رو بار گذاری بهد میای اون پایین میزنی رو ویرایش تا تایید بشه
بهد بعد بعد -
اسما مرادی
-
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اها بعدش بارگذاری تصویر تازه بعدش از تو حافظه ی سیستمت عکسو انتخاب میکنی بهد میزنی رو بار گذاری بهد میای اون پایین میزنی رو ویرایش تا تایید بشه
بهد بعد بعد@m-bahrami1378
خوبه خوبه خوبه
-
اسما مرادی
-
@spid در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378
خوبه خوبه خوبه
خب برو تغییر بده دیگه این همه برا بعد بعد بعد کردم میخوای بزاری بی نتیجه بمونه
-
خودتون یک آدم مطمئن سراغ دارین ممنون میشم اگه بهم اطلاع بدین.
-
@spid در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378
خوبه خوبه خوبه
خب برو تغییر بده دیگه این همه برا بعد بعد بعد کردم میخوای بزاری بی نتیجه بمونه
@m-bahrami1378 نگا گذاشتمش
-
mo بابا بدرک هیچ کاری از دستت بر نمیاد سعی کن درصد کنکورت انقد خووب باشه که تاثیرم فرقی ب حالش نکنه
-
خودتون یک آدم مطمئن سراغ دارین ممنون میشم اگه بهم اطلاع بدین.
hoomangoodarzy همون سازمان سنجش .... اها اداره اموزشو پرورشم برو اونا خوب میدونن
-
@spid
بر هم نیاد نمیشنم نگاشون کنم تا ایندمو نابود کنن
مشکل من همینه ک همه همینو میگن تلاش نمیکنین ک حقتونو بگیرین این همه دانش اموز دارن تلاش میکنن ولی بعضیا
حداقلش اگ چیزی شد دلم محکمه ک من تلاشمو کردم -
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378
شیفت کاریش چجوریه نمیدونین؟//والا تا حالا کسی از اقوام این شغل شریف رو نداشتن ولی باید خوب بلد باشی با اره چمنارو به شکل شتر در بیاری
@m-bahrami1378