هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @پاییز اوهوم.اذر تویی ؟ داداش چایی نخورده پسرخاله شدی  @پاییز اسمت قبلا اذر بود؟یا دارم اشتباه میزنم منم 
- 
@پاییز اسمت قبلا اذر بود؟یا دارم اشتباه میزنم منم @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @پاییز اسمت قبلا اذر بود؟یا دارم اشتباه میزنم منم خود نامردشم  
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @پاییز اسمت قبلا اذر بود؟یا دارم اشتباه میزنم منم خود نامردشم  @پاییز :| چتوری؟ 
- 
@پاییز :| چتوری؟ 
- 
@پاییز منم خوبم مرسی 
 چ خبر؟
- 
@پاییز منم خوبم مرسی 
 چ خبر؟@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @پاییز منم خوبم مرسی 
 چ خبر؟یادم نمیاد حال شمارو پرسیده باشم  
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @پاییز منم خوبم مرسی 
 چ خبر؟یادم نمیاد حال شمارو پرسیده باشم  @پاییز گفتم که ناراحت نشی  
- 
@پاییز گفتم که ناراحت نشی  
- 
@پاییز مشکلی نیس  
- 
@پاییز مشکلی نیس  @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @پاییز مشکلی نیس  مگه شهر هرته 
 دیگه تا چیزی نپرسیدم توضیح ندین وگرنه اعمال قانون میکنم 
- 
عه درجه گرفتم 
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @پاییز منم خوبم مرسی 
 چ خبر؟یادم نمیاد حال شمارو پرسیده باشم  
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @پاییز مشکلی نیس  مگه شهر هرته 
 دیگه تا چیزی نپرسیدم توضیح ندین وگرنه اعمال قانون میکنم این پست پاک شده! این پست پاک شده!
- 
- 
یه لحظه میخواستم شیطونی کنم    دلم سوخ دلم سوخ
- 
@پاییز خوب چ خبر؟ 
- 
- 
یه لحظه میخواستم شیطونی کنم    دلم سوخ دلم سوخ@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: یه لحظه میخواستم شیطونی کنم    دلم سوخ دلم سوخ 
 وات دو یو ریلی مین یره؟
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: یه لحظه میخواستم شیطونی کنم    دلم سوخ دلم سوخ 
 وات دو یو ریلی مین یره؟@پاییز یره هم انگلیسیه ؟ 
- 
@پاییز یره هم انگلیسیه ؟ @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @پاییز یره هم انگلیسیه ؟ شما وات دو یو مینشو جواب بدین حالا 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️