هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378 انقد دلم گرفته گریم در امده
چرااااااااااااااااااااااااااا
-
@m-bahrami1378 انقد دلم گرفته گریم در امده
چرااااااااااااااااااااااااااا
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-bahrami1378 کاش ادم میتونست بفهمه کی دروغ میگه کی راست کی واقعا دوست داه کی ندارهه بفهمه کی خوبه کی بد کدوم دوستش واقعا دوسش داره ..
-
elham_ramezani ببین باید خود بخونی تا یاد بگیری من کلی مقاله خوندم اخرش نفهمیدم انقد خوندم تا یاد گرفتم حتی درمورد نت برداری الان وقتی درس میخونم حس مکنم نقاط مهم از کتاب جدا میشن میان جلو چشمم منظور از خوندن درسه
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 آهان
ولی نمیدونم چرا من همش درجامیزنم؟ نمیتونم مثلا یه درسی رو توزمان خودش تموم کنم؟ مثلا20تا تست شیمی اگه بایدتوی 1ساعت بزنم میشه 2ساعت!یا
یامثلا 1فصل زیست توزمانش تمووووم نمیشه که نمیشاه؟ -
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا موقع برنامه نوشتن چجوری باید بدونم که یه درسی چوقت وقت میبره؟
-
@فاطمه23 آهان
ولی نمیدونم چرا من همش درجامیزنم؟ نمیتونم مثلا یه درسی رو توزمان خودش تموم کنم؟ مثلا20تا تست شیمی اگه بایدتوی 1ساعت بزنم میشه 2ساعت!یا
یامثلا 1فصل زیست توزمانش تمووووم نمیشه که نمیشاه؟نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelham_ramezani زمان نگیر اصلا سات نگیر اعصابتو خورد میکنه و باعث نا امیدی میشه ی مدت ساعت نگیر من کرنومتر گرفتم میشینم میخونم هر وقت خسته شدم نگهش میدارم بعد استراحت دوباره شروع البته این واس تابستونم بود الان راه افتادم سعت میگیرم خودشم زمتنم کمه مدرسه میرم
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Spring-AT-autumn اهوم واقعا
-
مثلا موقع برنامه نوشتن چجوری باید بدونم که یه درسی چوقت وقت میبره؟
elham_ramezani تو مرحله اول شما باید تست آموزشی بزنی یعنی یه تست ممکنه 5دقیقه هم طول بکشه...
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Spring-AT-autumn دکتر افشار کی هست؟بهاردرپاییز؟
-
@m-bahrami1378 کاش ادم میتونست بفهمه کی دروغ میگه کی راست کی واقعا دوست داه کی ندارهه بفهمه کی خوبه کی بد کدوم دوستش واقعا دوسش داره ..
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378 کاش ادم میتونست بفهمه کی دروغ میگه کی راست کی واقعا دوست داه کی ندارهه بفهمه کی خوبه کی بد کدوم دوستش واقعا دوسش داره ..
انقد سخت نگیر گاهی وقتا ادم چیزایی رو که از دیگران میبینه رو باید نادیده بگیره نذار خیلی باهات درگیر بشن فقط خودت باید کاری کنی که ازت خطایی سرنزنه که بعدا موجب پشیمونیت بشه
-
انقد سخت نگیر گاهی وقتا ادم چیزایی رو که از دیگران میبینه رو باید نادیده بگیره نذار خیلی باهات درگیر بشن فقط خودت باید کاری کنی که ازت خطایی سرنزنه که بعدا موجب پشیمونیت بشه
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-bahrami1378 فعلا ک بدجور ضدحال خوردمم و نمیدونم چیکار کنممم اونم
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 خب اگه وقت نگیرم که نمیدونم اصلا کی وقتم رفت؟!!
-
@fateme_mlh کوجا
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-h-kh2121
خوابگاه |: -
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 بیا پی وی
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا جواباتون دیر میاد؟ انگاری مشکل داره سیستم؟
-
فعلا بای همگی
-
@فاطمه23 خب اگه وقت نگیرم که نمیدونم اصلا کی وقتم رفت؟!!
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelham_ramezani میگم ک با کرنومتر .خیلی کمک میکنه ساعت مفیدتو از توس در میاری مثلا تو مگی من فدا فلان ساعد ساعت تا فلان ساعت این مبحثو مخونم اگه خاب بمونی؟ یا نتونی؟ یا هر چیز دیه کل روزت اعصابت خورد میشه و نمیفهمی داری چیکار میکنی و اگرم بخای تو همون ساعت شروع کنی حواست ب اینه ک تو اون تایم اون بخشو تموم کنه ک اصلا کیفیت نداره
-
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دیه کم کم باید بار سفر رو ببندیم و بریم ازین دیار
به کجا چنین شتابان؟ آذر از فاطمه پرسید
-فاطمه: دل من گرفته زین جا/ هوس سفر نداری /ز غبار این بیابان؟
-آذر: همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم. / به کجا چنین شتابان؟
-فاطمه: به هر آن کجا که باشد / به جز این سرا، سرایم
-آذر: سفرت به خیر اما تو و دوستی، خدا را /چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی /به شکوفهها، به باران /برسان سلام ما را
:)))نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پاییز
آذر! کاملا با تو موافق هستم که عده ای از مردم هرگز زندگی نمی کنند و زندگی را یک مسابقه دو می دانند و می خواهند هرچه زودتر به هدفی که در افق دوردست است دست یابند و متوجه نمی شوند که آن قدرخسته شده اند که شاید نتوانند به مقصد برسند و اگر هم برسند ناگهان خود را در پایان خط می بینند. درحالی که نه به مسیر توجه داشته اند و نه لذتی از آن برده اند.نامه بابا لنگ دراز به جودی ابوت |:
-
elham_ramezani میگم ک با کرنومتر .خیلی کمک میکنه ساعت مفیدتو از توس در میاری مثلا تو مگی من فدا فلان ساعد ساعت تا فلان ساعت این مبحثو مخونم اگه خاب بمونی؟ یا نتونی؟ یا هر چیز دیه کل روزت اعصابت خورد میشه و نمیفهمی داری چیکار میکنی و اگرم بخای تو همون ساعت شروع کنی حواست ب اینه ک تو اون تایم اون بخشو تموم کنه ک اصلا کیفیت نداره
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 خب ااگه کرنومتر هم گذاشتم تموم نشد سر تایمش چی؟
فرداش ادامش؟
برنامه رو هفتگی برنامه ریزی کنم؟