هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی که فیلم میبینم ساعت اون رو هم توتایم مطالعه حساب کنم یاجدا؟
-
@فاطمه23 خب ااگه کرنومتر هم گذاشتم تموم نشد سر تایمش چی؟
فرداش ادامش؟
برنامه رو هفتگی برنامه ریزی کنم؟نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelham_ramezani ببین متوجه نشدی مثلا تو بخش کلیه رو میخوای بخونی اول از همه شروع مکنی ب خوندن اصل هیچ زمانی رو در نظر نگیر خب کرنومتر رو بزن شروع بعدش وقتی اون بخش تموم شد میبینی چقد زمان برده 15 استراحت بعدش درس بدی یا اصلا دیدی وسط خوندن خسته شدی خب متوقف کن کرنومترو ی چند دیقه استراحت دوباره شروع سعی کن اون بخشی ک شروع میکنی رو تموم کنی زمانش مهم نباشه فقط کیفیت
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای خدا چقدر قشنگ تو فروما فوحش میدن
-
وقتی که فیلم میبینم ساعت اون رو هم توتایم مطالعه حساب کنم یاجدا؟
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelham_ramezani من جدا حساب مکردم اما تو جمع کل ک کخای بفعهمی چند ساعت مفید داشتی حساب کن
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جواب بدین
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اونجا کجاییه
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فروما ینی چی؟
-
جواب بدین
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelham_ramezani من هفتگی انجامش میدادم تو تابستون مرور با ست و خوندن رو مشخص مکردم
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولش کنین زشته : |
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan چرا پاک کردین چی بود من ندیدم:smiling_face_with_open_mouth:
-
mohammadhassan چرا پاک کردین چی بود من ندیدم:smiling_face_with_open_mouth:
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-bahrami1378 نه زشته چیز خاصی نبود : /
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه لحظه فقط به فروم خودمون افتخار کردم
-
@m-bahrami1378 نه زشته چیز خاصی نبود : /
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan ذهنم مشغول شد بگو
-
mohammadhassan چرا پاک کردین چی بود من ندیدم:smiling_face_with_open_mouth:
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده@m-bahrami1378
این بود1
-
یه لحظه فقط به فروم خودمون افتخار کردم
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ذهنتونو مشغول نکنید فردا آزمون قلمچیه به اون مشغول بشید
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan انجمن چرا اینجوری شده ؟
کلی اگاه ساز ی میاد ولی هیچچچی نیست بعداز کلی وقت یه پست میاد -
@m-bahrami1378
این بود1
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelham_ramezani عجب عجب مشخصه همون لحظه کپی کردید
-
mohammadhassan انجمن چرا اینجوری شده ؟
کلی اگاه ساز ی میاد ولی هیچچچی نیست بعداز کلی وقت یه پست میادنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-bahrami1378 والا همچین چیزی رو من نمیبینم