خواهش میکنم نظر بدین
-
سلام دبیر فیزیکی که باهاش پیش رفتین تو کنکور و درصدی که گرفتین رو بگین فرقی نداره از کدوم موسسه باشه فیلم های دبیرای الا رو هم دیدم (کازرانیان . طلوعی و فدایی فرد ) ولی میترسم نتیجه نگیرم سال دیگه دومین کنکورمه و اخرین فرصت خواهش میکنم کمک کنین و نظر بدین
-
سلام دبیر فیزیکی که باهاش پیش رفتین تو کنکور و درصدی که گرفتین رو بگین فرقی نداره از کدوم موسسه باشه فیلم های دبیرای الا رو هم دیدم (کازرانیان . طلوعی و فدایی فرد ) ولی میترسم نتیجه نگیرم سال دیگه دومین کنکورمه و اخرین فرصت خواهش میکنم کمک کنین و نظر بدین
saeed1p سلام من سال قبل با طلوعی پیش رفتم بعداز تدریسش تقریبا بیشتر تستارو میتونستم جواب بدم ولی ازونجایی که از فیزیک بدم میومد خیلی زیاد بهش وقت نمیذاشتم و فقط همه ی مطالبو پشت سرهم بدون مرور خوندم به طوری که یه هفته قبل از کنکور متوجه شدم من کل فیزیکو خوندم ولی به خاطر عدم مرور الان هیچییییی بلد نیستم وتو کنکور هم فقط 13ونیم درصد زدم
-
سلام منم همین مشکل شماها رو دارم رشتم تجربیه و امسال اولین کنکورم بود از اول به فیزیک علاقه نداشتم و بی توجهی کردم و تو کنکور نتونستم تستی بزنم . فقط در حد امتحانات مدرسه میخوندم.ای کاش ویدیوهای آلا نگاه میکردم. خیلی درس مفهومی هس ,کلا با مفهوم فیزیک مشکل دارم. امسال دیگه از اول میخوام جدی بگیرمش و مفهومی بخونمش نه اینکه صرفا فرمول های تستی و سریع یاد بگیرم. به گونه ای باید با این درس آشتی کنیم